Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11th February 2010, 00:00
thetekgeek thetekgeek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Wierd problem with website

I have an ISPConfig server that has been running for many months now with no problems.

Today, I added another domain to the server and did the setup the same way as I always have.

When you go to access the website for the domain, you get a different website for another domain that I am hosting. I cannot figure out why. Anyone have any idea what I might have missed here?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 11th February 2010, 00:05
thetekgeek thetekgeek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think I found the problem.. Now to figure out how to fix it.

In the domain Co-Domains tab for the site that is coming up in the place of my site, it has an entry with an * in the hostname column and the domain listed under domain. When I click on it to remove it, I am told that I dont have the permission to access it.

Any way to get rid of it? And, any idea why/how it got there?
Reply With Quote
  #3  
Old 11th February 2010, 00:25
thetekgeek thetekgeek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Update,

I now have gotten that removed from the other website, now the site comes up as it should. However, I cannot access this site without the use of www. in the address bar. So, normally I would create a co-domain with an empty hostname so that it responds when people don't use www.... When I try to create it, I get the error message telling me that it is already in use. Nothing in any recycle bins that I can find.

Any ideas?
Reply With Quote
  #4  
Old 11th February 2010, 02:00
thetekgeek thetekgeek is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 35
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Problem is taken care of.

I had to backup the database (just in case), then edit the isp_isp_domain table and remove the entries that were stuck there for some reason. After doing this, I was able to make the changes in ISPConfig.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 23:41
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Wierd file and folder permission problem. Code5 Installation/Configuration 3 24th July 2008 10:45
My Website Would not Run After a Power Problem donnwar HOWTO-Related Questions 3 24th June 2008 18:26
cannot receive emails after made website online llamy General 20 27th December 2007 02:14


All times are GMT +2. The time now is 16:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.