#1  
Old 28th April 2006, 13:53
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default shared ip

Hello all,

I'm configuring a second website on my ISPConfig, but when I'm trying to get the web page, the system show me this message: This IP address is shared. For access to the web site which you look for, enter its address instead of its IP. I can reach the website only without www.
My DNS configuration is:

MX 10 mail.example.com.ar.

example.com.ar. A 200.5.xxx.xxx.
mail A 200.5.xxx.xxx
www A 200.5.xxx.xxx

What's wrong?

Thanks in advance,
Pablo
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th April 2006, 14:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You must use the domain you used in ISPConfig to create the web site in your browser. If you use a domain that is not used by a web site or an IP address you'll see the shared IP page.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 28th April 2006, 14:25
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Falko,

Thanks for your quick reply.

I just added "www" in the ip site, now all works fine.

Regards,
Pablo
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd May 2006, 15:10
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

After this change, now I have a new problem.
When I set the "www" in hostname, all my email addresses was modified whit www after @
Example:

myaccount@www.example.com instead of myaccount@example.com

What's wrong?

Thanks,
Pablo
Reply With Quote
  #5  
Old 2nd May 2006, 15:35
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You must add example.com under Co-Domains (with an empty host name).
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #6  
Old 5th May 2006, 14:21
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I added a co-domain without www, but the problem still exists.
I tried deleting all domain and setting up again, the problem remains the same.


Thanks,
Pablo
Reply With Quote
  #7  
Old 5th May 2006, 17:16
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,034
Thanks: 826
Thanked 5,382 Times in 4,229 Posts
Default

Which ISPConfig version do you use?
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #8  
Old 5th May 2006, 23:23
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using 2.2.0 now.
The only way to solve this problem, is adding manually www in ServerName variable on the apache config file.

Thanks,
Pablo
Reply With Quote
  #9  
Old 6th May 2006, 12:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

You should update to 2.2.2.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #10  
Old 17th May 2006, 14:37
plucchetti plucchetti is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 74
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I migrated to new version, problem solved!

Great job!

Thanks,
Pablo
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig Shared IP Error Page gjcomputer Installation/Configuration 4 30th December 2007 17:23
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 13:29
Shared IP error when adding new site amoswright Installation/Configuration 15 15th June 2006 15:04
Sites Viewed From Server Go To Shared IP mojosound General 4 3rd April 2006 20:13
Shared IP error Page Roadracer Installation/Configuration 2 26th December 2005 15:15


All times are GMT +2. The time now is 22:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.