#1  
Old 31st January 2010, 01:25
Ventzy Ventzy is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 17
Thanks: 2
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Cannot connect to 8080

I have successfully completed The Perfect Server - Ubuntu 8.10 [ISPConfig 3]. Webmail was accessible at http://MYIP/webmail and ISPConfig at http://MYIP:8080/. I don't know what happend (i am very new to linux), but at one point i couldnt access /webmail and :8080 enymore.
Then I found out that phpmyadmin works. checked its .conf file in /etc/apache2/conf.d and made analogous config for webmail (....<Directory /var/www/webmail>.....) and it works now. Its seems like there was some config that has been lost.

Openeng http://MYIP:8080/ still gives
Firefox can't establish a connection to the server at MYIP:8080.

I reinstalled ISPConfig (with php -q install.php), but that doesnt change anything. Is there some service that must be running? I found out in forums that for ISPConfig 2 there is /etc/init.d/ispconfig_server. In my /etc/init.d I have not such thing.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 31st January 2010, 16:42
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,717
Thanks: 820
Thanked 5,322 Times in 4,175 Posts
 
Default

ISPConfig 3 has no init script as it is run trogh apache. Maybe you installed some kind of operating system update that wiped out the apache configuration files.

Download ispconfig 3 again and run the update.php script, then choose to reconfigure services. Dont run the install script again or your sytsem config might get messed up.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
ISPConfig3 Mail Warn Errors reason8 General 3 25th November 2009 13:58
Debian Lenny apt-get update failed to fetch qriz Installation/Configuration 3 31st October 2009 22:19
Mail not working epicuniversal General 5 13th June 2009 08:24


All times are GMT +2. The time now is 19:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.