#1  
Old 29th January 2010, 17:58
oceanserv oceanserv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Help - Sendmail Server

Hi guys,



Recently i setting new Sendmail server and hosting 1 domain. And i got problem with sending mail and return with another domain as extention domain. For more detail this is what i setting in server :


# /etc/hosts

127.0.0.1 localhost.localdomain locahost


# /etc/resolv.conf
nameserver 165.21.83.88
nameserver 165.21.100.88


#/etc/sysconfig/network
NETWORKING=yes
NETWORKING_IPV6=yes
HOSTNAME=mail.jcmetal.com.sg


#hostname
S3Server


I test sending mail to any domain was no problem. Then suddently issue happen
when my user sending mail with wrong email address format, my user type below format in "To:" as rcpt :

<'forex@agf.com.sg'>


then email bounce back as below :

Final-Recipient: RFC822; 'forex@agf.com'.inovuus.com
Action: failed
Status: 5.1.2
Remote-MTA: DNS; agf.com'.inovuus.com
Last-Attempt-Date: Fri, 29 Jan 2010 22:58:29 +0800

Return-Path: <test@enterprisesg.com>
Received: from enterprisesg.com (localhost.localdomain [127.0.0.1])
by s3.inovuus.com (8.13.8/8.13.8) with ESMTP id o0TEwN5G026571
for <'forex@agf.com'>; Fri, 29 Jan 2010 22:58:28 +0800
From: "test" <test@enterprisesg.com>
To: <'forex@agf.com'.inovuus.com>
Subject: test
Date: Fri, 29 Jan 2010 22:58:23 +0800
Message-Id: <20100129145802.M93935@enterprisesg.com>
X-Mailer: OpenWebMail 2.53
X-OriginatingIP: 125.163.176.50 (test)
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;


My issue is why email bounce back was added another extention domain which not host in my server.

'forex@agf.com'.inovuus.com


Inovuus.com was not host in my server.



Btw, My domain DNS is not in my server but host in our datacenter DNS Server. So my server only run Sendmail Mailserver.

i will appriciated if any one in here can help me and give me solution, where is the setting in sendmail to fixed this issue ?



Thanks
Denny
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 29th January 2010, 23:29
bernholdt bernholdt is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 154
Thanks: 45
Thanked 13 Times in 11 Posts
Default

Did you copy info from /etc/hosts cause you are missing a l in localhost

# /etc/hosts

127.0.0.1 localhost.localdomain locahost

127.0.0.1 localhost.localdomain localhost
__________________
www.gamebook.me
Reply With Quote
  #3  
Old 30th January 2010, 07:07
oceanserv oceanserv is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hmm I'm not sure, at my /etc/hosts i just configure


127.0.0.1 localhost.localdomain localhost


Thats all.


any other information i have to add in hosts file ?
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email problem 'Cannot set my user or group id.' (using ISPConfig 3 + OpenSuSE 11.2) urosm Installation/Configuration 5 19th June 2010 22:41
Random Questions dclardy General 9 3rd September 2009 23:39
Connection dropped by IMAP server gublym Server Operation 5 23rd January 2009 09:47
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 13:58
Public and private network + High Availability Apache Cluster teleted HOWTO-Related Questions 11 28th January 2008 14:29


All times are GMT +2. The time now is 00:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.