#1  
Old 25th January 2010, 12:07
hamid_awais hamid_awais is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default whcms question

Hi
i just purchased reseller hosting and configuring whcms ....i have insttalled whcms successfully ....
my whcms client side is accessble at

http://www.700hosting.com/client/


i need your small help ....
Please open

http://www.700hosting.com/client/ and
click on order and select any domain name like abc123 and click on "click to continue"


when we proceed and click on add to cart an empty page comes...any one knows why this blank pages comes

You help will be appreciated i am stuck
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th January 2010, 16:16
damir damir is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 375
Thanks: 11
Thanked 51 Times in 42 Posts
 
Default

Enable PHP logging to syslog or something. Than visit the blank page while you have terminal open with tail -f command. That should output the error message.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
whcms

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Networking: Routing / subnet question paulievox HOWTO-Related Questions 1 15th February 2010 23:45
Dumb Virtualhost Question DantePasquale Server Operation 1 16th December 2009 07:43
multi network 1 nic f10+isp3 question Turbanator Server Operation 2 5th May 2009 19:35
Hostname question, and DNS question andrewfashion General 1 20th April 2009 13:30
Simple question... I think - re: multiple domains. lidocayne Installation/Configuration 1 17th July 2006 11:53


All times are GMT +2. The time now is 08:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.