Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd January 2010, 13:43
tellar tellar is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mail gets forwarded to 1 address

Since last week all incoming mail to my server gets internally forwarded to the same address.

this is what happens in the mail log

Jan 23 13:40:30 server1 postfix/local[19854]: 8F7F311F4090: to=<mail@myotherdomain.nl>, orig_to=<abc@oneofmydomains.com>, relay=local, delay=7, delays=0.02/0/0/7, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
Jan 23 13:40:30 server1 postfix/qmgr[1418]: 8F7F311F4090: removed
Jan 23 13:40:42 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:80.69.93.79]
Jan 23 13:40:42 server1 imapd: LOGIN, user=info, ip=[::ffff:80.69.93.79], protocol=IMAP
Jan 23 13:40:42 server1 imapd: LOGOUT, user=info, ip=[::ffff:80.69.93.79], headers=20, body=0, rcvd=257, sent=11787, time=0, starttls=1
Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: connect from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]
Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: setting up TLS connection from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]
Jan 23 13:40:52 server1 postfix/smtpd[14227]: Anonymous TLS connection established from 5ac26425.bb.sky.com[90.194.100.37]: TLSv1 with cipher AES128-SHA (128/128 bits)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd January 2010, 14:25
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,500 Times in 4,329 Posts
Default

1) Make sure that you dont have a alias for abc in /etc/aliases.
2)Make sure that you dont use the same domain for email addresses that is used in /etc/postfix/main.cf as mydomain or myhostname.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd January 2010, 18:37
tellar tellar is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default myhostname

myhostname was set to oneofmydomains.com

I have changed this to server1.example.com

restarted postfix "/etc/init.d/postfix restart"


restarted the server "shutdown -r now"


but the mail is still delivered to the same inbox.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th January 2010, 03:04
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
Default

Maybe this is the problem: http://www.howtoforge.com/faq/9_33_en.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 24th January 2010, 23:51
tellar tellar is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The entry mydomain is not in the config file of postfix.

I added it with a value of example.com which is not the same as any other domains on the server and restarted postfix and the problem is still the same.

this is the log file for that moment.

Jan 24 23:46:34 server1 postfix/local[18386]: F125D11F422A: to=<info@kkkk.nl>, orig_to=<artmail@ronpppp.com>, relay=local, delay=7.1, delays=0.02/0/0/7.1, dsn=2.0.0, status=sent (delivered to command: /usr/bin/procmail -f-)
Jan 24 23:46:34 server1 postfix/qmgr[18318]: F125D11F422A: removed
Jan 24 23:46:43 server1 imapd: Connection, ip=[::ffff:99.69.93.79]
Jan 24 23:46:43 server1 imapd: LOGIN, user=info, ip=[::ffff:99.69.93.79], protocol=IMAP
Reply With Quote
  #6  
Old 25th January 2010, 14:03
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,745 Times in 2,578 Posts
 
Default

What's in /etc/postfix/main.cf, /etc/postfix/local-host-names, and /etc/postfix/virtusertable?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
all mail, forwarding, one mailbox

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with mail server setup kentor HOWTO-Related Questions 27 16th July 2009 15:22
Undelivered Mail Returned to Sender Error202 General 5 7th May 2009 11:14
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 17:57
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 14:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.