Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th May 2007, 10:12
AllanJ AllanJ is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 16
Thanks: 5
Thanked 6 Times in 2 Posts
Default Etch problem with ispconfig_tcpserver

I am trying to make some experiments with remoting so i installed 2.3.2-dev on debian etch under vmware, but after reboot ispconfig_tcpserver will not start, it complains over a relocation error "symbol error, version GLIBC_2.0 not defined in file libc.so.6 with link time reference".

I must be missing a library but which one ?

Perhaps I should add, that i didn't make a perfect install, I just installed the packages that were needed.

Best regards
Allan Jacobsen
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th May 2007, 13:50
Ben Ben is offline
Moderator
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,029
Thanks: 7
Thanked 62 Times in 56 Posts
Default

There are two threads regarding this topic:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...0895#post70895

http://www.howtoforge.com/forums/sho...ight=GLIBC_2.0

But it looks like the workaround mentioned in the second thread does not
generally help, I am lucky, for me it did help..
Reply With Quote
  #3  
Old 24th May 2007, 14:13
AllanJ AllanJ is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 16
Thanks: 5
Thanked 6 Times in 2 Posts
 
Default

Thank you, I should have searched better, as this is just a testserver i will just install proftpd instead of vsftpd.

Best regards
Allan Jacobsen
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Problem with ALSA - Debian Etch. Bear Spirit Installation/Configuration 3 19th May 2007 14:37
Problem with LUKS and custom Kernel (Debian Etch) mudfanatic Kernel Questions 0 2nd May 2007 23:53
Resolve problem with Etch rvarkevisser Installation/Configuration 2 23rd April 2007 15:32
Problem installing OpenVZ with Debian Etch (2) pjdevries HOWTO-Related Questions 12 2nd March 2007 15:34


All times are GMT +2. The time now is 15:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.