#1  
Old 7th January 2010, 21:22
admins admins is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2009
Location: Switzerland
Posts: 210
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default SA Autolearn do not run

Hi all

System: Debian 5 64bit
Spamassassin: 3.2.5
local.cf config:
Code:
use_bayes 1
bayes_auto_learn 1
use_bayes_rules 1
bayes_min_ham_num 10
bayes_min_spam_num 10
bayes_file_mode 0777
bayes_path /var/spool/spamassassin/bayes
bayes_journal_max_size 15000000
bayes_expiry_max_db_size 20000000
auto_learn_threshold_nonspam 2.0
bayes_auto_learn_threshold_spam 5.5
May the bayes autolearn do not run (I've learned SA manually with 500spams and 300hams)

Mailheader:
Code:
X-Spam-Flag:  	NO
X-Spam-Level:  	
X-Spam-Score:  	-2.599
X-Spam-Status:  	No, score=-2.599 tagged_above=-9999 required=4 tests=[BAYES_00=-2.599, HTML_MESSAGE=0.001, SPF_PASS=-0.001]
Has someone an idea why I haven't the entry in the mailheader like autolearn=spam?

Thanks
admins
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trying to run a server behind multiple routers which I do not have admin access to. Jrdgames Technical 4 24th April 2008 04:56
how to run jar file using cron? shoaibahmedbaig HOWTO-Related Questions 1 9th February 2008 18:10
Autoresponder installation problem cgi script won't run MikeM Installation/Configuration 8 14th September 2007 17:52
Make webstats run mphayesuk General 1 20th September 2006 18:14
Cannot run systemimager KCPoole HOWTO-Related Questions 1 6th May 2006 15:02


All times are GMT +2. The time now is 19:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.