#1  
Old 14th January 2010, 14:11
JimXL JimXL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPconfig bad cert

I'm getting Peer's certificate has an invalid signature when I attempt to connect to ispconfig on a newly installed server. I screwed up during installation and set a passcode during key generation, but I'm thinking that's not the real problem, but I'd like to fix that first, so how can I regenerate the keys for the apache running on port 81?

Thanks,
Jim.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th January 2010, 18:36
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,421
Thanks: 812
Thanked 5,205 Times in 4,081 Posts
Default

Please see here in the ISPConfig FAQ:

http://www.faqforge.com/linux/contro...er-on-port-81/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
JimXL (15th January 2010)
  #3  
Old 14th January 2010, 20:16
JimXL JimXL is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 15
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please see here in the ISPConfig FAQ:

http://www.faqforge.com/linux/contro...er-on-port-81/
Thanks a bunch.

That was the answer. ISPConfig seems to be working now. At least I can bring up the web page.

Jim.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig installation into multiple OpenVZ containers letezo Installation/Configuration 11 3rd March 2009 22:47
ISPConfig 3.0.0.6 Beta released till General 38 21st September 2008 19:15
Possible hack attempt? tristanlee85 General 18 31st October 2007 15:05
Problem with E-Mail AndréS Installation/Configuration 8 27th August 2007 09:57
504 Bad gateway, Fedoracore 5 ISPconfig main3 Installation/Configuration 12 20th August 2006 11:38


All times are GMT +2. The time now is 00:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.