Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 16th August 2010, 02:11
hcliff hcliff is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 15
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default subdomains under root domain?

So I set up a DNS zone, attributed it to no client and put in my server ip, this means 12gig.com now goes straight to var/www as I wish.

Can't seem to get subdomains working though?

Heres the screenshot attached, as you can see, I've tried to create henry.12gig.com and a wildcard. Neither are working. Everything else works fine (DNS work, 12gig resolves correctly). I can't seem to find the vhost file? /etc/apache2/sites-enabled/ doesn't have details.

Thanks!
Attached Images
 
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th August 2010, 08:44
mike_p mike_p is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2010
Location: Surrey, England
Posts: 140
Thanks: 9
Thanked 28 Times in 17 Posts
Default

Use of periods. (period: ie full stop, decimal point or whatever!)

www and mail work - they're not fully qualified therefore have no period
12gig.com. - is fully qualified - it has a period

the rest of your dns entries either need periods added or removed.

eg
*.12gig.com.
should work [ie with period]
or
*
should work [no period]
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mike_p For This Useful Post:
hcliff (16th August 2010)
  #3  
Old 16th August 2010, 18:44
hcliff hcliff is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 15
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
 
Default

That worked perfectly, thank you very much!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
messed up apache2-php5 installation klonos HOWTO-Related Questions 2 24th January 2009 23:12
clamassassin - centos 4.3 wcsmith Installation/Configuration 41 19th November 2007 23:30
VMWare install on Ubuntu problem with the IP velonis HOWTO-Related Questions 10 21st September 2006 14:19
Apache - Virtual hosts - ISPConfig Hans Server Operation 8 23rd April 2006 16:29
ISPConfig pop3 problem mphayesuk General 21 31st October 2005 10:53


All times are GMT +2. The time now is 13:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.