Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 4th January 2010, 16:36
dalitso dalitso is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: South Africa
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Send a message via Skype™ to dalitso
Default

Code:
root@wani:~# iptables -t nat -vnL
Chain PREROUTING (policy ACCEPT 4442 packets, 488K bytes)
 pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination                                              
  602 29568 DNAT       tcp  --  eth1   *       0.0.0.0/0            0.0.0.0/0                                                        tcp dpt:80 to:192.168.1.20:3128

Chain POSTROUTING (policy ACCEPT 3255 packets, 226K bytes)
 pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination                                              
 7094  611K MASQUERADE  all  --  *      eth0    0.0.0.0/0            0.0.0.0/0                                               

Chain OUTPUT (policy ACCEPT 6359 packets, 434K bytes)
 pkts bytes target     prot opt in     out     source               destination
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 4th January 2010, 16:38
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

all seems well.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #13  
Old 4th January 2010, 16:41
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

Try loading the connection tracking modules

Code:
modprobe nf_conntrack_pptp
modprobe nf_conntrack_proto_gre
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #14  
Old 4th January 2010, 16:46
dalitso dalitso is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: South Africa
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Send a message via Skype™ to dalitso
Default

Still the same. Or do I need to restart the server after loading the modules?
Reply With Quote
  #15  
Old 12th January 2010, 17:17
dalitso dalitso is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: South Africa
Posts: 43
Thanks: 3
Thanked 4 Times in 3 Posts
Send a message via Skype™ to dalitso
 
Default

Some latest development. Apparently a pc running ubuntu/linux can connect it's the ones running windows xp that can't.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Email Account: Disable IMAP only for remote access ignasigarcia Installation/Configuration 3 21st April 2009 16:41
Database remote access problem. JUtri General 3 30th September 2008 20:15
Can't Remote Access mysql 4.1 dedibox Installation/Configuration 2 24th August 2006 10:32
configuring IPTABLES firewall adityavpratap HOWTO-Related Questions 9 27th May 2006 21:42
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26


All times are GMT +2. The time now is 03:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.