#1  
Old 26th December 2009, 05:50
Geramy Geramy is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Domain problem

i have a little problem with webdomains

i have added 2 domains
config 3.0.1.6 has added it

but if i go on this page with my browser (www.domain.de) than it always don't go in the right dictonary at it always comes it works!

can anyone help me?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th December 2009, 11:26
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
Default

Can you post the output of
Code:
ifconfig
and the vhost configuration of www.domain.de?
Which distribution do you use?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 26th December 2009, 17:09
Geramy Geramy is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Debian Lenny 5.0.3

Quote:
bravo035:~/mtaserver# ifconfig
eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:18:37:09:76:09
inet addr:85.25.1.219 Bcast:85.25.1.255 Mask:255.255.255.0
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:629525 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:385163 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:1000
RX bytes:147252907 (140.4 MiB) TX bytes:61639356 (58.7 MiB)
Interrupt:10 Base address:0xcc00

lo Link encap:Local Loopback
inet addr:127.0.0.1 Mask:255.0.0.0
UP LOOPBACK RUNNING MTU:16436 Metric:1
RX packets:12704 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:12704 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisions:0 txqueuelen:0
RX bytes:1682187 (1.6 MiB) TX bytes:1682187 (1.6 MiB)

Last edited by Geramy; 26th December 2009 at 18:11.
Reply With Quote
  #4  
Old 27th December 2009, 15:48
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,747 Times in 2,578 Posts
 
Default

What about the vhost configuration of www.domain.de?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
email issue for second domain configured ISPConfig3 mscomputing Installation/Configuration 1 10th November 2009 11:09
Problem deleting a Site and Domain in ISPCONFIG dnarol General 4 9th November 2009 12:34
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
problem user @ domain aurelius Installation/Configuration 3 5th October 2008 00:57
Problem with Domain and Statistic thgenzel General 1 18th January 2007 08:45


All times are GMT +2. The time now is 21:10.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.