Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 10th May 2006, 20:14
didan didan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

my server died..
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 10th May 2006, 23:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Why did it "die"?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #13  
Old 11th May 2006, 00:02
Norman Norman is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 242
Thanks: 0
Thanked 18 Times in 14 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by didan
my server died..
Maybe the problem wasn't actually with ISPConfig but something else?
__________________
http://www.xh.se
Reply With Quote
  #14  
Old 11th May 2006, 09:01
didan didan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i just remove domains and i try for re adding this domains.. but ispconfig repeat same messages.. i could access to my domain name mail nameserver etc.. not working.
Reply With Quote
  #15  
Old 11th May 2006, 17:29
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by didan
but ispconfig repeat same messages..
What messages?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #16  
Old 12th May 2006, 10:14
didan didan is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The name www.test.com is already in use by another site or domain.


Next >>


The name client is already in use by another site or domain.


Next >>

etc...
Reply With Quote
  #17  
Old 12th May 2006, 10:34
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Please check the recycle bins in ISPConfig. You must either delete the old items before you can recreate them, or restore them from there.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #18  
Old 30th May 2008, 10:00
VibroMax VibroMax is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default IspConfig can't remove old datas from mysql

I get the error "The name webmail.domain.com is already in use by another site or domain." I have checked and emptied EVERY recycle bin. Please can someone post a pointer on how to solve this problem.
Reply With Quote
  #19  
Old 31st May 2008, 13:18
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,740 Times in 2,575 Posts
Default

Do you find webmail.domain.com somewhere in the ISPConfig database (in the tables isp_isp_web or isp_isp_domain)?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #20  
Old 31st May 2008, 22:58
VibroMax VibroMax is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 6
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

I find domain.com in the table isp_isp_web but not in the table isp_isp_domain. Can I safely delete the record from the isp_isp_web table ?

Last edited by VibroMax; 31st May 2008 at 23:15.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16
ISPconfig Mysql detection bug? hteles Installation/Configuration 1 30th March 2006 22:02
Mandriva 10.2 Perfect Setup Install Problems... ctroyp Installation/Configuration 12 30th December 2005 16:04
Problem installing ISPConfig, then with MySQL... ctroyp Installation/Configuration 7 26th September 2005 16:37
MySQL issue during install of ISPConfig ricbax Installation/Configuration 4 16th September 2005 09:41


All times are GMT +2. The time now is 00:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.