Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 28th December 2009, 18:48
jkrell jkrell is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 61
Thanks: 6
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default Totally Frustrated with WordPress issue -- PLEASE HELP!

Hi, I am running Ubuntu 9.10 and the Perfect Server setup w/ISPConfig 2.

I installed WordPress on my server without issue. It is running fine.

Now, however, when I try to change the theme, it says:

To perform the requested action, connection information is required.
Hostname
Username
Password
Connection Type [FTP or FTPS(SSL)]

I have two other blogs on my server that have been running for some time and when this screen popped up, I figured out what to fill in to the blanks, but did not write it down. Now, I am simply stumped as to what to put there.

FYI, I do not run an FTP server. I run only SFTP (SSH). I do not have any users set up for the web sites in ISPConfig, because I use Google Apps for mail, etc. This is the same for all three blogs (the two old and the one new one I am trying to set up).

On the old blogs I can upgrade WordPress, change WordPress themes, etc. without issue (because I previously entered this information).

Any ideas what I am supposed to fill in here? Or is there a way to find it in the config files of my existing blogs? Each time this happens, I am stumped, but I usually figure it out with some trial and error. Not so this time, apparently... PLEASE HELP!!!
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
wordpress u Amorphous Installation/Configuration 2 10th July 2009 10:00
charset issue. lifeisboost Installation/Configuration 8 20th February 2008 15:47
DNS MX Issue jmead Installation/Configuration 3 29th November 2007 10:06
iptables issue with xen perfect setup - debian alexnz HOWTO-Related Questions 3 25th November 2006 13:49
wordpress MU and ISPconfig .htaccess isues palkat General 4 18th October 2006 11:57


All times are GMT +2. The time now is 01:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.