Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 14th December 2009, 17:45
jamesm jamesm is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default SquirrelMail - users can not log in all of a sudden

We have 2 ISPConfig3 servers running ... both have been maintained identically so the patches, plugins, everything should be the same ... we've been using squirrelmail for some time and it has always worked ... now one of the servers (not both) is getting an error when users try to log in:

ERROR
You must be logged in to access this page.

Trying to troubleshoot this and we can seem to find any logs or anything that relate to why this is happening. One the SquirrelMail page it has this error message and possible solutions at http://squirrelmail.org/wiki/LoginError ... but php seems fine and cookies don't appear to be the issue.

Just wondering if anyone else has had this problem and resolved it yet?

thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th December 2009, 20:08
jamesm jamesm is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

If anyone has this problem ... the solution for me was in the php.ini file.

Session Auto Start needs to be set to 0 ...

; session.auto_start = 1
session.auto_start = 0

... we had installed some other php frontends for a client and this was changed in the process ... didn't relate the two things until just now ...
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jamesm For This Useful Post:
falko (15th December 2009)
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unable to receve email aberrio Server Operation 16 8th July 2009 10:26
Cacti and ISPConfig: Monitoring Tool VMartins Tips/Tricks/Mods 11 9th August 2008 18:37
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 05:25
No ftp login for ispconfig-webuser agri Installation/Configuration 12 19th March 2007 10:06
Junk mail and spamassassin... sthompson Installation/Configuration 4 27th December 2006 16:11


All times are GMT +2. The time now is 13:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.