Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 12th December 2009, 00:11
glapolla glapolla is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Found issue with reverse zone file

I am currently deploying ispconfig on our servers. We have a /22 subnet. When I try to add a PTR record with a 0 in the last octet I get the following error:

ERROR

1. The name is empty.

Is there a work around for this ?

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 14th December 2009, 16:03
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,509
Thanks: 815
Thanked 5,269 Times in 4,130 Posts
 
Default

Code:
'validators'	=> array ( 	0 => array (	'type'	=> 'NOTEMPTY',
														'errmsg'=> 'name_error_empty'),
										1 => array (	'type'	=> 'REGEX',
														'regex' => '/^[\w\.\-]{1,64}$/',
														'errmsg'=> 'name_error_regex'),
									),

to:

Code:
'validators'	=> array ( 	0 => array (	'type'	=> 'REGEX',
														'regex' => '/^[\w\.\-]{1,64}$/',
														'errmsg'=> 'name_error_regex'),
									),
in /usr/local/ispconfig/interface/web/dns/form/dns_ptr.tform.php

I've added this to the bugtracker.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
High on Lenny - Lvm Mount Problem Serverman Technical 1 23rd June 2009 16:26
domains not accessible gillesdevals Installation/Configuration 3 17th June 2009 09:12
Internet Explorer won't connect to my server wctaelectronics Server Operation 10 27th October 2008 21:14
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09
help on /etc/rc0.d/K20dnsctl -> ../init.d/dnsctl zimele General 13 23rd August 2006 16:06


All times are GMT +2. The time now is 07:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.