#1  
Old 9th May 2006, 11:43
thesquib thesquib is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Zealand
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to thesquib
Default Problem updating

I updated ISPConfig to the latest and it seems to have written over all over my config - the sites still work but nothing shows up in the administration area of ISPConfig!

I just ran the installer as per the instructions... Running debian sarge

What did I do wrong?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 9th May 2006, 17:09
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Which ISPConfig version did you update to?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 9th May 2006, 21:37
thesquib thesquib is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Zealand
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to thesquib
Default

2.2.2 - i noticed it was out on the forums. I was already well into the process when I saw the PHP POST problem
Reply With Quote
  #4  
Old 9th May 2006, 22:41
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Is the ISPConfig database still intact (i.e, is your data still there)? Then you can try to downgrade PHP to version 5.0.4: http://www.howtoforge.com/forums/showthread.php?t=3695
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 9th May 2006, 22:45
thesquib thesquib is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Zealand
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to thesquib
Default

well... the data is still there - everything is still setup. but it isn't appearing in the ispconfig system
Reply With Quote
  #6  
Old 9th May 2006, 22:49
thesquib thesquib is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Zealand
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to thesquib
Default

hold on I think I have an answer to this problem... be back shortly
Reply With Quote
  #7  
Old 10th May 2006, 00:35
thesquib thesquib is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: New Zealand
Posts: 43
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to thesquib
 
Default

I named the databse differently..
Renamed my original and now its fine.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Problem Installing Courier (The Perfect Setup) regan Installation/Configuration 1 22nd April 2006 22:49
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56
Installation problem: PHP problem? hgoor Installation/Configuration 7 21st August 2005 22:15


All times are GMT +2. The time now is 16:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.