Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 20th December 2009, 19:46
petervanbussel petervanbussel is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default

Hi Falko,

Thank you for your reply. One night's sleep helped. I forgot to:
Code:
rm /etc/ld.so.conf.d/xen.conf
After this everthing was fine again!

Regards, Peter
__________________
Ubuntu 8.04. Server LTS on SuperMicro 5013C-MTB (P4, 4GB, RAID1(soft)2x250GB)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XEN Question (Ubuntu 8.04 64bit) Milleman HOWTO-Related Questions 5 14th August 2009 13:27
Unbale to login to Postfix from webmail wasimriz HOWTO-Related Questions 5 6th April 2009 13:49
Ubuntu 8.04 LTS - RAID 1 + LVM + XEN atjensen11 HOWTO-Related Questions 1 20th January 2009 20:35
Installing Xen On An Ubuntu 8.04 (Hardy Heron) Server : Host network nonfunctional breshead HOWTO-Related Questions 3 9th May 2008 00:28
Installing Xen On An Ubuntu Feisty Fawn Server From The Ubuntu Repositories: On 7.10 Kai HOWTO-Related Questions 2 2nd January 2008 21:09


All times are GMT +2. The time now is 15:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.