#1  
Old 8th May 2006, 12:14
mantasman mantasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Postfix login broken

I followed this tutorial:
http://www.howtoforge.com/virtual_po..._quota_courier

I can login to courier/pop3 just fine. after creating maildirs, of course.

but postfix says i've no mail users. it bounces any mail and i cant authentificate to smtp too :/

if i try to login to smtp manually trough telnet, i get "malformed auth response" error after enterin username.

I've looked trough all postfix config files twice. MySQL login information seems to be correct.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 8th May 2006, 12:55
mantasman mantasman is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I found that /var/log/auth.log says:
Code:
May  8 13:45:49 thehostman postfix/smtpd[19266]: sql_select option missing
May  8 13:45:49 thehostman postfix/smtpd[19266]: auxpropfunc error no mechanism available
May  8 13:45:49 thehostman postfix/smtpd[19266]: _sasl_plugin_load failed on sasl_auxprop_plug_init for plugin: sql
Reply With Quote
  #3  
Old 9th May 2006, 00:10
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,713 Times in 2,556 Posts
 
Default

Have a look here:
http://www.howtoforge.com/forums/sho...version+format
http://www.howtoforge.com/forums/sho...version+format
http://www.howtoforge.com/forums/sho...ostfix+version
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IMAP question - Moving servers and mail. Brenton Installation/Configuration 11 14th May 2010 14:38
Details on problem /mailuser login and more (long) linutzy Installation/Configuration 11 15th February 2006 18:45
Login to Postfix via Uebimiau problem Qrup Installation/Configuration 10 15th February 2006 00:46
postfix starts and stops why lhatle Installation/Configuration 2 21st December 2005 15:20
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 09:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.