#1  
Old 24th November 2009, 09:12
warda warda is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPconfig 3 shared IP Need HelP

Hi!

need some help on this PLz:
I installed ISPconfig 3 on Ubuntu 9.10 using perfect server guid ...every things was fine to me... adding website through the control panel and assign an IP for each site works fine.....but when i use only one IP (ispconfig IP or internal IP) (shared)for two or more website e.g ( example1.com ,example2.com ....!, i got this:
when i try to open these site(example2.com or example3..) , always get example1.com page .!
thx.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th November 2009, 09:26
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,043
Thanks: 826
Thanked 5,384 Times in 4,231 Posts
Default

Make sure that you added the other sitesa s websites and not as subdomain or aliasdomain and that all domains have a dns a-record that points to the server and that you have enable the auto subdomain www in the site settings of every site.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th November 2009, 12:06
Dag Andresen Dag Andresen is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 30
Thanks: 5
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I used this method om my server before and it worked perfectly fine:
1. Sites->Add new website
2. Enter details:
IP: choose your internal ip (example: 192.168.10.20)
Domain: domain.com
Auto-Subdomain: www
PHP: Mod-PHP
3. Click Save
4. DNS-> DNS Wizard -> Add DNS zone
5. Enter details:
domain: domain.com
IP Address: Enter your EXTERNAL ip (example: 79.140.28.92)
NS1: ns1.yournameserver.com
NS2. ns2.yournameserver.com
6. Create DNS Record
7. Add email domain
8. Add email accounts
9. Add FTP user to your domain
10. Add database if needed
11. Add cron jobs if needed

This is based on my own experience and testing and this is the method I figured out worked. Good luck for you.

If it doesn't work try changing Internal Ip AND subdomain to * for ALL your domains. That worked for me when I had trouble getting phpmyadmin to work.

Last edited by Dag Andresen; 24th November 2009 at 13:38.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th November 2009, 16:42
warda warda is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

thanks guys i will try it ... and give u the results soon
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 3.0.0.8 RC1 released till General 92 22nd February 2010 09:52
ISPConfig 3.0.0.9 RC2 released till General 51 17th April 2009 17:12
ISPconfig shared ip problem zinovsky General 6 27th October 2008 12:18
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! Th shadowspank Installation/Configuration 9 9th February 2008 18:55
Migrating from Virtualmin to ISPConfig xare Installation/Configuration 3 16th July 2006 12:58


All times are GMT +2. The time now is 12:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.