#1  
Old 20th November 2009, 22:00
woodson2 woodson2 is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
 
Default NTFS support on RHEL4 Update 8

I believe I have everything necessary installed however ntfs-3g can't find the fuse module because apparently it's not loaded. I think I have all the packages installed below.....Any help would be greatly appreciated..Thanks

[root@clonezilla ~]# modprobe fuse
FATAL: Module fuse not found.
[root@clonezilla ~]# mount -t ntfs-3g /dev/sdb1 /mnt
FATAL: Module fuse not found.
ntfs-3g-mount: fuse device is missing, try 'modprobe fuse' as root



[root@clonezilla ~]# fdisk -l

Disk /dev/sda: 73.2 GB, 73295462400 bytes
255 heads, 63 sectors/track, 8910 cylinders
Units = cylinders of 16065 * 512 = 8225280 bytes

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sda1 * 1 13 104391 83 Linux
/dev/sda2 14 535 4192965 82 Linux swap
/dev/sda3 536 8910 67272187+ 8e Linux LVM

Disk /dev/sdb: 320.0 GB, 320072933376 bytes
1 heads, 63 sectors/track, 9922896 cylinders
Units = cylinders of 63 * 512 = 32256 bytes

Device Boot Start End Blocks Id System
/dev/sdb1 * 2 9922816 312568672+ 7 HPFS/NTFS

[root@clonezilla ~]# rpm -qa|grep dkms
dkms-ntfs-2.1.27-2.rf
dkms-fuse-2.7.3-1.rf
dkms-2.0.22.0-1.el4.rf


[root@clonezilla ~]# rpm -qa|grep fuse
fuse-ntfs-3g-2009.4.4-2.el4.rf
fuse-2.7.4-1.rf
dkms-fuse-2.7.3-1.rf
fuse-devel-2.7.4-1.rf
fuse-ntfs-3g-devel-2009.4.4-2.el4.rf


[root@clonezilla ~]# rpm -qa|grep ntfs
fuse-ntfs-3g-2009.4.4-2.el4.rf
ntfsprogs-devel-1.9.4-1.2.el4.rf
dkms-ntfs-2.1.27-2.rf
ntfsprogs-1.9.4-1.2.el4.rf
fuse-ntfs-3g-devel-2009.4.4-2.el4.rf


[root@clonezilla ~]# rpm -qa|grep header
glibc-headers-2.3.4-2.43
glibc-kernheaders-2.4-9.1.103.EL


[root@clonezilla ~]# uname -a
Linux clonezilla 2.6.9-89.ELsmp #1 SMP Mon Apr 20 10:33:05 EDT 2009 x86_64 x86_64 x86_64 GNU/Linux

[root@clonezilla ~]# cat /etc/redhat-release
Red Hat Enterprise Linux AS release 4 (Nahant Update 8)
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
server Installation Configuration deco5003 Installation/Configuration 12 5th August 2009 13:00
Installation -- pcre_exec.c:403: internal compiler error: Segmentation fault zerman Installation/Configuration 2 24th September 2008 00:58
Update php shajazzi Server Operation 6 6th April 2008 19:20
ERROR: The PHP binary coming with ISPConfig does not work properly on your system! micko_escalade Installation/Configuration 35 30th March 2007 12:31
ISPConfig Failure on SuSe 9.3 gimhan90 Installation/Configuration 13 2nd February 2006 11:29


All times are GMT +2. The time now is 16:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.