#1  
Old 6th October 2009, 00:43
Reamed Reamed is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with Drupal's plugin

Hello,
I've just installed the Drupal's plugin for ispconfig, I add a server, all is fine. But when I try to click on Reseller or Client or anything, I get this error or a blank page:
Quote:
Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [Client] looks like we got no XML document in /var/www/web1/web/modules/ispconfig/ispconfig.module:175 Stack trace: #0 /var/www/web1/web/modules/ispconfig/ispconfig.module(175): SoapClient->__soapCall('login', Array) #1 /var/www/web1/web/modules/ispconfig/ispconfig.module(139): _ispconfig_soapCall('login', Array) #2 /var/www/web1/web/modules/ispconfig/ispconfig.module(724): _ispconfig_login('1') #3 [internal function]: ispconfig_server_resellers(Object(stdClass)) #4 /var/www/web1/web/includes/menu.inc(348): call_user_func_array('ispconfig_serve...', Array) #5 /var/www/web1/web/index.php(18): menu_execute_active_handler() #6 {main} thrown in /var/www/web1/web/modules/ispconfig/ispconfig.module on line 175
Any1 could help me? i'm on drupal 6 and i have the last version of the plugin.

Last edited by Reamed; 6th October 2009 at 00:55.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd November 2009, 03:35
beaver beaver is offline
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy I got same problem

I got same problem.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th November 2009, 13:28
SupuS SupuS is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: May 2006
Posts: 202
Thanks: 68
Thanked 14 Times in 12 Posts
 
Default

Same here ...
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix/trivial-rewrite digitalage HOWTO-Related Questions 19 13th March 2013 19:02
Strange email problem for one of my domains... any help appreciated paulrobert_a Installation/Configuration 5 9th August 2010 14:15
courier-imap rpc problem planet_fox General 2 7th July 2009 15:54
postfix mysql on fedora core5 igongora Installation/Configuration 7 17th April 2007 04:40
SMTP TLS Problem with Mail Client dschmid Installation/Configuration 1 9th December 2005 01:56


All times are GMT +2. The time now is 10:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.