Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 16th November 2009, 11:13
voltron81 voltron81 is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 292
Thanks: 1
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

Just for close the discussion, this was the problem: the file .mailfilter was corrupted...
so I replace it from the backup and now everything is ok... thanks
Michele
Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to voltron81 For This Useful Post:
falko (17th November 2009), till (17th November 2009)
Sponsored Links
  #12  
Old 7th July 2010, 01:51
mixian mixian is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just re-opened discussion because my problem is the same of Voltron81 but i not have a backup of .mailfilter file.

My problem is started when i have mount on my sda2 partition /var/vmail !!!
Before was ok ??!!?

Any idea ?!!??!
Reply With Quote
  #13  
Old 4th August 2010, 09:30
mixian mixian is offline
Member
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

When you replicate or you move a folder with cp or mv command, lose all owners hidden files (.mailfilter for example).

I have replicated the folder with the command cp-r-p vmail /{[!.],.[!.],..?}* vmail_old / and all work fine.

In alternative use rsync -a folder1 folder2
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Security problem 2 ???? the revenge :) albertux Installation/Configuration 2 22nd September 2009 18:44
hotmail rejects outgoing email nzimas Server Operation 3 1st May 2009 03:39
Spamsnake - Problem with spamassassin, FuzzyOcr and MySQL debuguser HOWTO-Related Questions 6 16th September 2008 18:37
spamassasin/clamAV not working Daisy Installation/Configuration 32 15th February 2007 00:09
email forwarding locally consumes all resources rdells General 20 1st May 2006 19:43


All times are GMT +2. The time now is 01:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.