#1  
Old 5th November 2009, 15:28
mgibson mgibson is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Show ISPC Cron-Log Problem

Hi,

When I click on Show ISPC Cron-Log with the administration, all that gets displayed is:

expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error
expr: syntax error

I'm running Ubuntu 9.10 x86 ISP Config 3.0.1.6.
Can you help with a fix?

Thanks,

Mark.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 10th November 2009, 00:01
mgibson mgibson is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 18
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

bump, anyone?
Reply With Quote
  #3  
Old 5th December 2009, 19:33
Barbaros.Oezdemir Barbaros.Oezdemir is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Location: Aachen, Germany
Posts: 4
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via MSN to Barbaros.Oezdemir Send a message via Skype™ to Barbaros.Oezdemir
Default got same question too

would appreciate if someone answers??
Reply With Quote
  #4  
Old 6th December 2009, 14:59
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

To be honest, I have no idea where this error comes from...
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 4th January 2010, 19:34
Curtis Curtis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,

I've exactly the same problem (expr: syntax error). I have a default ISPConfig installation, no additional software yet. I can provide SSH access if needed. Thank you.

Last edited by Curtis; 4th January 2010 at 19:37.
Reply With Quote
  #6  
Old 4th January 2010, 21:14
yoplait yoplait is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 143
Thanks: 48
Thanked 13 Times in 10 Posts
Default

is it in "debug" mode ?
Reply With Quote
  #7  
Old 4th January 2010, 23:57
Curtis Curtis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,
I don't think it is in debug mode. Where can I check?
Reply With Quote
  #8  
Old 5th January 2010, 17:39
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,006
Thanks: 826
Thanked 5,377 Times in 4,224 Posts
Default

See here:

http://www.faqforge.com/linux/contro...n-ispconfig-3/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 6th January 2010, 11:35
Curtis Curtis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi,

ispconfig.log sows only these lines repeatedly:

05.01.2010-17:52 - DEBUG - Set Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock
05.01.2010-17:52 - DEBUG - No Updated records found, starting only the core.
05.01.2010-17:52 - DEBUG - Remove Lock: /usr/local/ispconfig/server/temp/.ispconfig_lock

I think it is not connected to my problem. Anyhow Ubuntu 9.10 interprets something different and throws a syntax error in cron job. I'm worried what it might be?

Last edited by Curtis; 6th January 2010 at 11:57.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
postfix problems with smtp linkdeb Server Operation 13 15th March 2014 17:58
phpMyAdmin log out problem ikaros HOWTO-Related Questions 8 25th August 2012 10:37
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 12:20
Postfix+MySQL Problem jasutton Installation/Configuration 1 15th June 2006 16:06
Upgrade from 2.2.0 to 2.2.1 successful but SSL and IMAP stopped working teleriddler Installation/Configuration 8 29th April 2006 14:25


All times are GMT +2. The time now is 04:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.