Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 21st October 2009, 05:29
DantePasquale DantePasquale is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lakewood, OH US
Posts: 108
Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
Send a message via AIM to DantePasquale
Default How to get perl pages to work

Hi Guys,

I'm being really brain dead tonight, but I'm trying to install sql-ledger in a customers website for them. It's ISPConfig 3 on Ubuntu 9.04. When I go to their site and load sql-ledger/admin.pl to do the configuration, I get a 500 error and the error log shows:

Code:
[Tue Oct 20 22:23:40 2009] [error] [client 74.1.46.173] suexec policy violation: see suexec log for more details
[Tue Oct 20 22:23:40 2009] [error] [client 74.1.46.173] Premature end of script headers: login.pl
Dumb question, do I just need to add mod-perl to apache config? Is cgi-bin related to this? Do I really need su-exec for their website?

Thanks, Dante
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st October 2009, 10:20
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 36,796
Thanks: 840
Thanked 5,612 Times in 4,423 Posts
Default

Please make sure that the CGI files are owned by the user and group of the website and that they are not group writable. For details, please look into the suexec log file.

Quote:
Do I really need su-exec for their website?
Its highly recommended for security reasons.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 21st October 2009, 15:44
DantePasquale DantePasquale is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2007
Location: Lakewood, OH US
Posts: 108
Thanks: 10
Thanked 3 Times in 3 Posts
Send a message via AIM to DantePasquale
 
Smile

Thanks for the tip! On ISPConfig2 I had owner:group of www-data on the .pl files for sql-ledger. I changed those to web1:client1 for the entire directory and the perl stuff runs! Now, to fix postgres
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
ispconfig 3, perl

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
php pages don't work altaibskt Installation/Configuration 1 27th July 2009 10:50
Remoting frame work work with version 2.32 ??? afandino Developers' Forum 7 8th June 2009 17:23
I hope to assist in the steps to creating pages ferasfm General 1 30th April 2009 18:27
Runaway Perl aws910 Server Operation 2 19th November 2007 18:24
Perl and cgi script installation linuxuser1 General 30 27th April 2006 00:09


All times are GMT +2. The time now is 03:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.