Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 15th October 2009, 17:16
StrikerNL StrikerNL is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 45
Thanks: 9
Thanked 10 Times in 8 Posts
Default Mailbox and forwarder for same e-mail address

In earlier versions of ISPconfig 3, I used to be able to create a mailbox (say, test@mydomain.com), then create additional forwarders/aliases to also send e-mails to other mailboxes (be it remote or another account on the local machine).

I.e., one mail would go to all of the following:

test@mydomain.com
backup@mydomain.com
myaccount@gmail.com

When I try to do this now (add the forwarder/alias), however, I get the following error:

Code:
ERROR

   1. There is already a mailbox with this email address
Is there any way to revert this to the old situation? Or is there some new configuration that I'm missing to make this easier?

Before I forget, this is ISPconfig 3015@ubuntu server 9.04.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 16th October 2009, 10:01
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,015
Thanks: 840
Thanked 5,652 Times in 4,461 Posts
Default

This ahs not worked in earlier versions too, you had been able to add it like this but the mailbox would never have received a sinle email. Thats why the interface does not allow this anymore.

Please use thsi now:

http://www.faqforge.com/linux/contro...her-mailboxes/
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 16th October 2009, 14:39
StrikerNL StrikerNL is offline
Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 45
Thanks: 9
Thanked 10 Times in 8 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
This ahs not worked in earlier versions too, you had been able to add it like this but the mailbox would never have received a sinle email. Thats why the interface does not allow this anymore.
That's not true, it definitely worked before. I could show you screenshots of it working, we use it right now, but you'll just have to take my word for it. If the cc thing works as well though, that's fine too. thanks!

Last edited by StrikerNL; 16th October 2009 at 14:43.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.