#1  
Old 14th October 2009, 11:27
Kaspis Kaspis is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default SMTP offline

Hello, i've reinstalled ISPConfig 3.0.1.5 everything is working properly except smtp server. I can't make it online. Can anyone help me to start it? Thx

#netstat -tap
Quote:
tcp 0 0 localhost:10024 *:* LISTEN 2380/amavisd (maste
tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 9004/mysqld
tcp 0 0 localhost:11211 *:* LISTEN 3199/memcached
tcp 0 0 localhost:spamd *:* LISTEN 2622/spamd.pid
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN 2052/portmap
tcp 0 0 *:ftp *:* LISTEN 3286/pure-ftpd (SER
tcp 0 0 xx-xx-xx-xx.stat:domain *:* LISTEN 3204/mydns
tcp 0 0 xx-xx-xx-xx.sta:domain *:* LISTEN 3204/mydns
tcp 0 0 xxxxxxxxx.cz:domain *:* LISTEN 3204/mydns
tcp 0 0 localhost:domain *:* LISTEN 3204/mydns
tcp 0 0 localhost:950 *:* LISTEN 3318/famd
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 2349/sshd
tcp 0 0 localhost:33256 localhost:ftp TIME_WAIT -
tcp 0 0 localhost:51912 localhost:domain TIME_WAIT -
tcp 0 0 localhost:32841 localhost:www TIME_WAIT -
tcp6 0 0 [::]:imaps [::]:* LISTEN 9628/couriertcpd
tcp6 0 0 [::]op3s [::]:* LISTEN 9645/couriertcpd
tcp6 0 0 [::]op3 [::]:* LISTEN 3176/couriertcpd
tcp6 0 0 [::]:imap2 [::]:* LISTEN 3157/couriertcpd
tcp6 0 0 [::]:http-alt [::]:* LISTEN 3393/apache2
tcp6 0 0 [::]:www [::]:* LISTEN 3393/apache2
tcp6 0 0 [::]:ftp [::]:* LISTEN 3286/pure-ftpd (SER
tcp6 0 0 localhost:domain [::]:* LISTEN 3204/mydns
tcp6 0 0 [::]:ssh [::]:* LISTEN 2349/sshd
tcp6 0 0 [::]:https [::]:* LISTEN 3393/apache2

Last edited by Kaspis; 14th October 2009 at 11:52.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th October 2009, 11:03
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,750
Thanks: 840
Thanked 5,601 Times in 4,412 Posts
Default

Please post the error messages from the mail log file.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th October 2009, 23:05
Kaspis Kaspis is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thx for answering, but i've already figur it out. There was some old files with locks, so i delete them and restart it. Now it is working like a sharm. Anyway thx again.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
SMTP Server offline luchs3 General 3 28th April 2009 17:25
sending e-mail using mail() function linuxuser1 HOWTO-Related Questions 38 21st April 2009 13:20
Postfix issues NewMee Installation/Configuration 7 20th April 2009 19:52
Help configure Postfix to use alt port 465 or 587 BoloMarkIII Installation/Configuration 10 16th March 2009 18:57
Centos 4.4 32bit Hangs, High Server load 3cwired_com Server Operation 11 16th November 2006 16:47


All times are GMT +2. The time now is 18:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.