#11  
Old 12th May 2006, 23:59
DataVampire DataVampire is offline
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 38
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by webcore
If you are not sure about executing a SQL command, I would go for reseller or shared hosting. There are many good deals these days.

It will save you a headache
lol thx for info i already got my own server thx, this is just for my home server at home, to test sites ect before i upload them to my main server. btw that command did nothing but alter dns, it didnt alter the main ip, wich is what i wanted.
but thx anyhow
mark
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 16th May 2006, 09:19
webcore webcore is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by DataVampire
btw that command did nothing but alter dns, it didnt alter the main ip, wich is what i wanted.
but thx anyhow
mark
That is everything that it is sopossed to do. Now your domains will bind to your public IP. Restart Dns service and check which IP your domains resolve to. If they resolve to your router IP, and your router is redirecting correctly to your web, mail, etc, servers, i think there is no need to change your servers IP as it won't be visible outside.
Reply With Quote
  #13  
Old 14th January 2007, 16:46
Cemtex Cemtex is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Smile Main ip

Hi,

Can anyone help to change my main panel ip in the database, as due to a typo when setting the server up i set static ip to 102.168.1.50 but it was supposed to be 192.168.1.50. So now the cubepanel main ip is set to 102.168.1.50.

thanks
Reply With Quote
  #14  
Old 15th January 2007, 18:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,732 Times in 2,569 Posts
 
Default

Do you have phpMyAdmin installed? Then you can change the IP address with phpMyAdmin.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't access control panel through Firefox benbalbo Installation/Configuration 25 27th August 2008 08:55
Internal IP in control panel madlew Installation/Configuration 2 21st March 2006 12:49
Ispconfig Admin Panel Changes Cause Nics To Lose Ip Addresses jobrien Installation/Configuration 3 21st March 2006 11:12
Admin panel won't load completely. mghodge Installation/Configuration 7 4th October 2005 10:02
Can't get control panel in browser linuxfast Installation/Configuration 2 15th September 2005 13:32


All times are GMT +2. The time now is 19:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.