#1  
Old 23rd July 2009, 18:04
sharkbun sharkbun is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Openerp server

Hi,

I have followed the installation guide and everything seems working fine except when I opened it up with a web browser, it will not accept the created username openerp and password openerp.

Can someone please throw me a few cents?

Thanks.

Sebastian
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th July 2009, 23:37
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Have you tried admin:admin instead?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 12th October 2009, 14:22
wanderer wanderer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Everything work just fine untill :
$ sudo -u openerp start-openerp-web

sudo: start-openerp-web: command not found

I will appreciate any help please.
Reply With Quote
  #4  
Old 13th October 2009, 14:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Which tutorial (URL) did you use? Did you notice any errors during the setup?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 13th October 2009, 15:01
wanderer wanderer is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 13
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

http://www.howtoforge.com/installati...tu-server-9.04
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I don't recieve mail. privir Installation/Configuration 2 3rd June 2009 22:08
apache2 won't connect to localhost or 127.0.0.1 anw Server Operation 6 19th March 2009 18:51
Howtoforge the perfect Server(links) rini90 Installation/Configuration 0 14th December 2008 10:58
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 16:11
Rejecting outbound mail tristanlee85 General 11 20th May 2007 17:04


All times are GMT +2. The time now is 09:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.