#1  
Old 2nd October 2009, 10:58
thabangk thabangk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default /etc/init.d/amavisd start

I can't restart amavisd after following this guide
http://www.howtoforge.net/virtual-us...tos-5.3-x86_64

But i'm using centos 4.7- x86_64

what maybe be wrong with this configurations
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 3rd October 2009, 16:30
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

Do you get any error messages when you try to restart amavisd?
Are there any errors in your mail log?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 5th October 2009, 08:56
thabangk thabangk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes i got this error.

Oct 5 08:47:45 server1 amavis[4411]: starting. /usr/sbin/amavisd at server1.example.com amavisd-new-2.6.4 (20090625), Unicode aware, LANG="en_US.UTF-8"
Oct 5 08:47:45 server1 amavis[4411]: Perl version 5.008005
Reply With Quote
  #4  
Old 6th October 2009, 13:12
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
Default

That's no error. Is there anything else in the mail log?
What's the output of
Code:
netstat -tap
?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #5  
Old 6th October 2009, 15:16
thabangk thabangk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

[root@server1 ~]# netstat -tap
Active Internet connections (servers and established)
Proto Recv-Q Send-Q Local Address Foreign Address State PID/Program name
tcp 0 0 *:mysql *:* LISTEN 3518/mysqld
tcp 0 0 *:845 *:* LISTEN 3207/rpc.statd
tcp 0 0 localhost.localdomain:3310 *:* LISTEN 3446/clamd
tcp 0 0 *:sunrpc *:* LISTEN 3188/portmap
tcp 0 0 server1.example.com:domain *:* LISTEN 5341/named
tcp 0 0 localhost.localdomai:domain *:* LISTEN 5341/named
tcp 0 0 localhost.localdomain:ipp *:* LISTEN 3372/cupsd
tcp 0 0 localhost.localdomain:rndc *:* LISTEN 5341/named
tcp 0 0 *:smtp *:* LISTEN 3649/master
tcp 0 0 *:imaps *:* LISTEN 3585/couriertcpd
tcp 0 0 *op3s *:* LISTEN 3597/couriertcpd
tcp 0 0 *op3 *:* LISTEN 3591/couriertcpd
tcp 0 0 *:imap *:* LISTEN 3578/couriertcpd
tcp 0 0 *:http *:* LISTEN 4435/httpd
tcp 0 0 *:ssh *:* LISTEN 3424/sshd
tcp 0 0 *:https *:* LISTEN 4435/httpd
getnameinfo failed
tcp 0 0 server1.example.com:ssh [UNKNOWN]:3084 ESTABLISHED 5807/sshd: root@not
getnameinfo failed
tcp 0 592 server1.example.com:ssh [UNKNOWN]:1980 ESTABLISHED 5763/0


and there is nothing else that i could consider as an error;That's the last logs:

Oct 6 09:22:30 server1 postfix/qmgr[3659]: 9BDFE1007F: removed
Oct 6 09:24:43 server1 sendmail[5315]: n967Oh9t005315: from=root, size=305, class=0, nrcpts=1, msgid=<200910060724.n967Oh9t005315@server1.example .com>, relay=root@localhost
Oct 6 09:24:43 server1 postfix/smtpd[5316]: connect from localhost.localdomain[127.0.0.1]
Oct 6 09:24:43 server1 sendmail[5315]: STARTTLS=client, relay=[127.0.0.1], version=TLSv1/SSLv3, verify=FAIL, cipher=DHE-RSA-AES256-SHA, bits=256/256
Oct 6 09:24:43 server1 postfix/smtpd[5316]: 95C6B10078: client=localhost.localdomain[127.0.0.1], sasl_sender=root@server1.example.com
Oct 6 09:24:43 server1 postfix/cleanup[5321]: 95C6B10078: message-id=<200910060724.n967Oh9t005315@server1.example.co m>
Oct 6 09:24:43 server1 postfix/qmgr[3659]: 95C6B10078: from=<root@server1.example.com>, size=802, nrcpt=1 (queue active)
Oct 6 09:24:43 server1 sendmail[5315]: n967Oh9t005315: to=root, ctladdr=root (0/0), delay=00:00:00, xdelay=00:00:00, mailer=relay, pri=30305, relay=[127.0.0.1] [127.0.0.1], dsn=2.0.0, stat=Sent (Ok: queued as 95C6B10078)
Oct 6 09:24:43 server1 postfix/smtpd[5316]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]

Last edited by thabangk; 6th October 2009 at 15:54.
Reply With Quote
  #6  
Old 7th October 2009, 16:32
thabangk thabangk is offline
Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 49
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

HI

I managed to upgrade DBI and now everthing it's fine but i can't access the the below URL:
http://puuhis.net/vhcs/quota.txt


Can somebody help with it maybe i can find the alternative address.

Oh before i forget i installed the DBI using:yum install perl-DBI
and it's for rpmforge.
Reply With Quote
  #7  
Old 8th October 2009, 16:50
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

http://www.howtoforge.com/forums/sho...cs%2Fquota.txt
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Monit on Debian Hans Tips/Tricks/Mods 2 6th October 2008 13:53
packet loss Chad Server Operation 2 12th June 2008 14:13
Monit & Munin SamTzu HOWTO-Related Questions 1 4th May 2008 18:03
"Too many open files in system" problems Berry Installation/Configuration 3 10th November 2007 21:58
dns server error Hellbound General 7 2nd August 2007 09:18


All times are GMT +2. The time now is 09:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.