#1  
Old 4th October 2009, 10:33
micheal-808 micheal-808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ISPConfig 3 Monitoring Problems

Hello ispConfig Team, there is an error with my ispconfig 3 Installation! Monitoring was working from the beginning till today! Ive nothing changed on the Serverconfiguration. Nothing installed and nothing else is done! No Errors! But Monitoring isnt working! Serverload says 0h and 0minutes. CPU Stats arent available. HD Stats arent displayable cause it tells me there is no support also for update status. ispconfig says no supported Distribution but it was working before!

I am using Debian 5.0.3

It was working before. Every one Singleoption was working fine and now nothing of them works! I guess something with permissions could be the problem but i dont know where to take a look!

Can you tell me some soulition to do a workaround?

It weres great to become ispconfig 3 as a working panel back and thanks for supporting!

regards

Last edited by micheal-808; 5th October 2009 at 12:15.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th October 2009, 14:56
damir damir is offline
Senior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 375
Thanks: 11
Thanked 51 Times in 42 Posts
Default

Do you run multiserver setup or is it single server? Do you have any errors in ispconfig.log file? Maybe you could enable debug mode so you can more easily track down the actual error.
Reply With Quote
  #3  
Old 4th October 2009, 15:15
micheal-808 micheal-808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for your reply. It is an single Server setup!

I'll take a look into the .log files !


The ispconfig.log file has no entrys!

How to start ispconfig in debug mode? There is no way to start icpconfig in debug mode or?

Last edited by micheal-808; 4th October 2009 at 15:24.
Reply With Quote
  #4  
Old 4th October 2009, 16:41
Franz Franz is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cakovec
Posts: 117
Thanks: 7
Thanked 24 Times in 18 Posts
Send a message via Skype™ to Franz
Default

edit
Code:
/usr/local/ispconfig/server/lib/config.inc.php

and change line
Code:
$conf["log_priority"] = 2; // 0 = Debug, 1 = Warning, 2 = Error
and wait for one minute while cron execute script
__________________
my PAGE
VoIP
my IT help blog
Reply With Quote
  #5  
Old 4th October 2009, 17:10
micheal-808 micheal-808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hello, thanks for your reply.

I did that but still no entrys in my ispconfig.log file!

I changed the file 10 minutes ago! Unfortunately there are no entrys! Only my ispconfig_install.log file has some entrys but ispconfig.log not!

What to do now?
Reply With Quote
  #6  
Old 4th October 2009, 18:11
Franz Franz is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Cakovec
Posts: 117
Thanks: 7
Thanked 24 Times in 18 Posts
Send a message via Skype™ to Franz
Default

did you change value to 0 ?
__________________
my PAGE
VoIP
my IT help blog
Reply With Quote
  #7  
Old 4th October 2009, 18:24
micheal-808 micheal-808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yes, i changed to debugging mode!

Thats the actual setting:

Code:
//** Logging
$conf["log_file"] = '/var/log/ispconfig/ispconfig.log';
$conf["log_priority"] = 0; // 0 = Debug, 1 = Warning, 2 = Error
Still no entry in the .log
Reply With Quote
  #8  
Old 5th October 2009, 11:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
Default

Then cron must be missing on your system. Please install a cron daemon.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #9  
Old 5th October 2009, 11:56
micheal-808 micheal-808 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 13
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

IMO i already have an cron daemon running!

Thats my crontab

Code:
PATH="/sbin:/usr/sbin:/usr/local/sbin:/usr/local/bin:/usr/bin:/usr/X11R6/bin:/bin"
MAILTO="root@localhost"

#m      h       dom     mon     dow     user    command
11      */6     *       *       *       ntpdate -b -s name.server.tld
* * * * * /usr/local/ispconfig/server/server.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log
30 00 * * * /usr/local/ispconfig/server/cron_daily.sh > /dev/null 2>> /var/log/ispconfig/cron.log
And there are the entrys from ISPConfig!

And my ispconfig.log is still empty! What ive missed? Or do i have missunderstood you?


edit: well, the entrys all point to cron.log file! Maybe i missed something different! But all what ive done was enough for the first days! Ive followed the guide here on howtoforge.com! I have had no problems during the install!

Last edited by micheal-808; 5th October 2009 at 12:01.
Reply With Quote
  #10  
Old 5th October 2009, 12:08
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,678
Thanks: 819
Thanked 5,318 Times in 4,171 Posts
 
Default

Run this command on the shell as root user:

/usr/local/ispconfig/server/server.sh

do you get a entry in the ispconfig.log or the ispconfig monitor now? If yes, then you dont have cron installed. That there is a crontab does not nescessarily mean that you have cron installed.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPconfig setup - DNS, router and general access problems ingvar Installation/Configuration 6 31st July 2010 13:13
Install a Comodo InstantSSL Certificate for ISPconfig Apache, Postfix, Imap & Pop gwa7 Tips/Tricks/Mods 1 30th September 2009 18:08
Install a Comodo InstantSSL Certificate for ISPconfig Apache, Postfix, Imap & Pop gwa7 Installation/Configuration 0 10th April 2009 04:54
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 22:18
SP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" - Page 6 (changes) LuisC-SM HOWTO-Related Questions 0 21st April 2006 15:16


All times are GMT +2. The time now is 00:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.