#1  
Old 4th October 2009, 04:44
micros micros is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default missing 250-AUTH LOGIN

Hi

I've been following the Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Debian Lenny) howto, but have run into problems with authentication.

after telnetting I get

220 mail.xxx.nl ESMTP Postfix (Debian/GNU
250-mail.xxx.nl
250-PIPELINING
250-SIZE 30720000
250-VRFY
250-ETRN
250-STARTTLS
250-ENHANCEDSTATUSCODES
250-8BITMIME
250 DSN

with no auth login listed. Any pointers as to why this may be happening?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 4th October 2009, 12:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,744 Times in 2,577 Posts
Default

What's in /etc/postfix/main.cf?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 4th October 2009, 13:14
micros micros is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

It's working now. A lot of crud from another howto was in there. I started again with a clean main.cf and it's fine.

Thanks for the quick response though
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ispconfig 3 cant receive emails lishaw1968 Installation/Configuration 25 19th August 2013 10:37
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
proFTPd passive mode problems bisbell Server Operation 8 6th August 2008 21:12
dovecot problem sojic Server Operation 21 23rd March 2008 18:22
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 11:14


All times are GMT +2. The time now is 17:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.