#1  
Old 28th April 2006, 14:09
mphayesuk mphayesuk is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: UK, East Midlands
Posts: 517
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 3 Posts
Send a message via MSN to mphayesuk
Default EXT3 Tools

Is there a way to force suse10 to check the disks, much like you can in windows the a chkdisk or defrag ect....

Thanks
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 28th April 2006, 14:36
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,752 Times in 2,582 Posts
 
Default

Have a look at fsck: http://www.die.net/doc/linux/man/man8/fsck.8.html
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Tools required for compiling sources cchamb2 General 1 9th March 2006 22:30
Tools ispconfig error misterm Installation/Configuration 8 21st February 2006 11:11
My tools menu is also broken Qrup Installation/Configuration 5 13th February 2006 23:24
left frame (Tools) broken after update Tommie Installation/Configuration 4 11th February 2006 01:02
Some error in Tools menu fofan Installation/Configuration 4 2nd February 2006 18:26


All times are GMT +2. The time now is 14:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.