#1  
Old 12th September 2009, 04:01
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 50 Times in 28 Posts
Default Mail Question

Alright, I have an issue with my mail server. Everything is working, but I am on a dynamic IP that is blacklisted. I have no way of getting a static IP with my current provider. Is there anyway that I can use the SMTP server of the my provider to relay mail for me? I just need to know if this is possible.

If so, how do I do it? I have the server information for the provider, but I do not know where to put it.

Thanks.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 12th September 2009, 09:55
dipeshmehta dipeshmehta is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rajkot, India
Posts: 175
Thanks: 5
Thanked 13 Times in 13 Posts
Send a message via Yahoo to dipeshmehta Send a message via Skype™ to dipeshmehta
Default

check this:
http://www.howtoforge.com/postfix_re...her_mailserver

Hope this helps.

Dipesh
Reply With Quote
  #3  
Old 12th September 2009, 15:25
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 50 Times in 28 Posts
Talking

Will this work with ISPConfig 3.0.1.4? Just want to make sure before I make the change.
Reply With Quote
  #4  
Old 12th September 2009, 15:33
dipeshmehta dipeshmehta is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: Rajkot, India
Posts: 175
Thanks: 5
Thanked 13 Times in 13 Posts
Send a message via Yahoo to dipeshmehta Send a message via Skype™ to dipeshmehta
Default

I am not using ISPConfig, so I can not give you 100% assurance. Btw, ISPConfig also uses postfix, so postfix's global setting should not affect it anyway.

Dipesh
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to dipeshmehta For This Useful Post:
dclardy (12th September 2009)
  #5  
Old 12th September 2009, 16:54
dclardy dclardy is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Location: Dallas, TX
Posts: 347
Thanks: 10
Thanked 50 Times in 28 Posts
Default

Thanks for the link to that post. It works great with ISPConfig. I am just afraid that it might change on restart.
Reply With Quote
  #6  
Old 13th September 2009, 07:50
bajodel bajodel is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Location: Italy
Posts: 63
Thanks: 26
Thanked 12 Times in 11 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by dclardy View Post
..I am just afraid that it might change on restart.
no probs, after a reboot/restart ..it will be ok


Bye..

bajodel.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix problem and few questions Gimly Installation/Configuration 12 7th July 2009 17:27
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 17:12
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 10:50
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 21:47
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 13:16


All times are GMT +2. The time now is 08:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.