Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th April 2006, 20:12
teleriddler teleriddler is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation Upgrade from 2.2.0 to 2.2.1 - all profiles are missing

I recently downloaded ISPConfig 2.2.1.

I ran the upgrade as specified by extracting the tar.gz file and running ./setup. The upgrade took awhile but everything seemed to be fine. I enter my SSL information for certificate creation. When the setup completed successfully I logged into the ISPConfig admin interface. Login went fine and I verified the software version and it was show correctly.

I went to look at my sites I had built and found that there was nothing listed in the ISP Manager interface. This is very troubling as my sites still physically exist on the server but I have no way to administer them. I was wondering if anyone else experienced this in an upgrade and how to fix it. It almost seems to me that the ispconfig db has information in it but it is just not being displayed.

Any help would be greatly appreciated.

TeleRiddler
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th April 2006, 20:56
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,748 Times in 2,579 Posts
Default

Did you make manual changes to the ISPConfig database before or after the update?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 24th April 2006, 21:08
teleriddler teleriddler is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Nothing changed

I did not make any changes to the ISPConfig database. Is there a way to downgrade. I have copies of the backups that the installer made in /tmp. I think I might have located a problem. My root / drive is only 5 GB big. The backups of ISPConfig filled it to almost 99% capacity. In the future it might be nice to prompt the installer for a location where he/she would like the backups to be created.

TeleRiddler.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th April 2006, 21:35
teleriddler teleriddler is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 27
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Problem solved

OK,

So in desperation I decided to downgrade to 2.2.0. This went horribly wrong, I got most of the way through the install and then there was an error about a php-binary. So I followed some advice I found in other posts.

I moved the ISPConfig-2.2.1.tar.gz file into /root. I then ran the install in exper mode as the user root.

Now everything works fine. There must be an issue with running the installer as root but not running it from the /root directory. Hope this helps anyone else having this issue.

TeleRiddler
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade to 2.2.1 ppettigrew Installation/Configuration 1 15th April 2006 19:06
Certificate Error after 2.2.1 upgrade pgerst_hrecn Installation/Configuration 2 12th April 2006 17:35
Help....package missing sbovisjb1 Installation/Configuration 3 31st March 2006 12:14
2.2.0 upgrade issues themachine Installation/Configuration 1 27th March 2006 11:47
Firewall rules missing after Upgrade. jernis Installation/Configuration 2 17th August 2005 13:46


All times are GMT +2. The time now is 11:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.