Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 23rd April 2006, 11:36
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default Quota works but no limit noticed with edquota

If installed quote an quotatool according to the Perfect Debian Setup.

With ISPC I've created the user web3_abc and have set a Spacelimit and a Trafficlimit.

That I wanted to control with
edquota -u web3_abc but it show this result:
Code:
 Disk quotas for user web3_abc (uid 10002):
  Filesystem     blocks       soft       hard     inodes     soft     hard
  /dev/hda3     32             0           0         8            0          0
Why it doesn't shows the quotalimits?

tom

Last edited by tom; 23rd April 2006 at 12:44.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 23rd April 2006, 12:52
oliver.blaha oliver.blaha is offline
Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 37
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Space quotas for the whole web are set for the user's group, not for the user itself.

Try:

Code:
repquota -g
Reply With Quote
  #3  
Old 23rd April 2006, 13:06
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by oliver.blaha
Space quotas for the whole web are set for the user's group, not for the user itself.

Try:

Code:
repquota -g
Code:
ok, I got it with:
repquota -avug


Group           used    soft    hard  grace    used  soft  hard  grace
----------------------------------------------------------------------
web3      --      96   10240   10240             26     0     0
thanks

tom
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
quota and ispcfg related question Ovidiu Installation/Configuration 5 10th January 2008 14:24
Quota Limits and Traffic Limits Not Working protocol Installation/Configuration 12 20th March 2007 08:56
"Better" quota usage display hastlaug Feature Requests 1 18th April 2006 22:53
Syntax error in Quota? st2xo Installation/Configuration 2 13th February 2006 11:30
another quota question... Ovidiu General 9 21st December 2005 01:08


All times are GMT +2. The time now is 20:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.