Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 9th September 2009, 16:49
Rocky Rocky is offline
Senior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 553
Thanks: 14
Thanked 49 Times in 48 Posts
Default

Thanks for pointing that out and sorry for the trouble. Happy you got it working.
__________________
Home of the SpamSnake
Reply With Quote
Sponsored Links
  #22  
Old 24th August 2010, 03:55
lan2go lan2go is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Same Issue

Hi Sergio,

Could you please tell me what you changed as I have the same issue
Reply With Quote
  #23  
Old 24th August 2010, 08:10
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

The path is incorrect you need to place the mailwatch perl module in the correct path.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #24  
Old 24th August 2010, 08:19
lan2go lan2go is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default MailScanner

Hi TopDog,

I really appreciate your help, the path is /opt/MailScanner/lib/MailScanner/CustomFunctions/ as I am using ubuntu but this seems correct. I will have another look at the trace files.
Reply With Quote
  #25  
Old 24th August 2010, 08:42
topdog topdog is offline
Senior Member
 
Join Date: Jan 2008
Location: South Africa
Posts: 1,352
Thanks: 0
Thanked 153 Times in 150 Posts
Default

Yes check the mail log to see if the messages are actually being logged.
__________________
----
http://www.topdog.za.net - Got Linux problems ? - I can help.
http://www.baruwa.org - Try it.
Reply With Quote
  #26  
Old 21st March 2011, 06:05
flamewalker flamewalker is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Thanks a ton sergio... I had been looking for this for 2 hours now! It is annoying to have to search for 2 hours for something that should be in the README/INSTALL file!
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About database or database table to be used satimis Server Operation 4 21st October 2008 18:02
phpmyadmin error lifeisboost Installation/Configuration 9 14th August 2008 19:19
MySQL problem satimis Server Operation 5 25th June 2008 15:41
Database missing after upgrade autonic General 1 7th March 2008 15:33
Mail System doesnt work! crichton Installation/Configuration 3 17th September 2007 23:49


All times are GMT +2. The time now is 18:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.