Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > Server Operation

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th August 2009, 14:34
tyagi25arvind tyagi25arvind is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Squid 3.0 Error:(99) Cannot assign requested address

Hi I have got squid 3.0 stable10 installed on a new centos5 box .
I have used it on other centos5 ones and it has worked really well.
It didnt give any error messages during installation on this one until i used the proxies in the browser.
I have used it on other centos5 ones and it has worked really well.
But with this box I am getting this error in browser-
================================================== ======
The following error was encountered while trying to retrieve the URL: Yahoo!

Socket Failure

The system returned: (99) Cannot assign requested address

Squid is unable to create a TCP socket, presumably due to excessive load. Please retry your request.
================================================== =======
I have tried many options for http_port but to no avail.

I have never seen this error before with and am totally clueless,Plz help.

Excerpts from cache.log
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
2009/08/13 05:57:17| Squid Cache (Version 3.0.STABLE10): Exiting normally.
2009/08/13 05:57:18| Starting Squid Cache version 3.0.STABLE10 for i686-redhat-linux-gnu...
2009/08/13 05:57:18| Process ID 27448
2009/08/13 05:57:18| With 1024 file descriptors available
2009/08/13 05:57:18| DNS Socket created at 0.0.0.0, port 55432, FD 7
2009/08/13 05:57:18| Adding nameserver 10.0.80.11 from /etc/resolv.conf
2009/08/13 05:57:18| Adding nameserver 10.0.80.12 from /etc/resolv.conf
2009/08/13 05:57:18| helperOpenServers: Starting 5 'ncsa_auth' processes
2009/08/13 05:57:18| User-Agent logging is disabled.
2009/08/13 05:57:18| Referer logging is disabled.
2009/08/13 05:57:18| Unlinkd pipe opened on FD 17
2009/08/13 05:57:18| Local cache digest enabled; rebuild/rewrite every 3600/3600 sec
2009/08/13 05:57:18| Swap maxSize 102400 KB, estimated 7876 objects
2009/08/13 05:57:18| Target number of buckets: 393
2009/08/13 05:57:18| Using 8192 Store buckets
2009/08/13 05:57:18| Max Mem size: 8192 KB
2009/08/13 05:57:18| Max Swap size: 102400 KB
2009/08/13 05:57:18| Version 1 of swap file with LFS support detected...
2009/08/13 05:57:18| Rebuilding storage in /var/spool/squid (CLEAN)
2009/08/13 05:57:18| Using Least Load store dir selection
2009/08/13 05:57:18| Set Current Directory to /var/spool/squid
2009/08/13 05:57:18| Loaded Icons.
2009/08/13 05:57:18| Accepting HTTP connections at 0.0.0.0, port 4040, FD 19.
2009/08/13 05:57:18| Accepting ICP messages at 0.0.0.0, port 3130, FD 20.
2009/08/13 05:57:18| HTCP Disabled.
2009/08/13 05:57:18| Ready to serve requests.
2009/08/13 05:57:18| Done reading /var/spool/squid swaplog (0 entries)
2009/08/13 05:57:18| Finished rebuilding storage from disk.
2009/08/13 05:57:18| 0 Entries scanned
2009/08/13 05:57:18| 0 Invalid entries.
2009/08/13 05:57:18| 0 With invalid flags.
2009/08/13 05:57:18| 0 Objects loaded.
2009/08/13 05:57:18| 0 Objects expired.
2009/08/13 05:57:18| 0 Objects cancelled.
2009/08/13 05:57:18| 0 Duplicate URLs purged.
2009/08/13 05:57:18| 0 Swapfile clashes avoided.
2009/08/13 05:57:18| Took 0.01 seconds ( 0.00 objects/sec).
2009/08/13 05:57:18| Beginning Validation Procedure
2009/08/13 05:57:18| Completed Validation Procedure
2009/08/13 05:57:18| Validated 25 Entries
2009/08/13 05:57:18| store_swap_size = 0
2009/08/13 05:57:19| storeLateRelease: released 0 objects
2009/08/13 06:18:46| commBind: Cannot bind socket FD 21 to 192.168.0.1:0: (99) Cannot assign requested address
2009/08/13 06:19:11| commBind: Cannot bind socket FD 21 to 192.168.0.1:0: (99) Cannot assign requested address
2009/08/13 06:20:29| commBind: Cannot bind socket FD 21 to 192.168.0.1:0: (99) Cannot assign requested address
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++
Help Plz
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spam Filter not functioning (revisited) Cracklefish Installation/Configuration 7 8th March 2010 12:16
[SharedIP] Server will not serve sites? giganet General 6 30th May 2009 17:54
Apache2 Errors Web-Sites Won't Load giganet Installation/Configuration 4 1st January 2009 19:00
Squid Proxy Caching on Linux obzerver Installation/Configuration 4 13th August 2008 19:51
Cannot create client, reseller and hosting plan crapufish Installation/Configuration 22 15th March 2007 10:27


All times are GMT +2. The time now is 02:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.