Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 22nd April 2006, 18:55
Stanev Stanev is offline
Junior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 24
Thanks: 14
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

It must be:

DefaultRoot "~/web"

not
DefaultRoot ~/web
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 23rd April 2006, 00:49
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by Stanev
It must be:

DefaultRoot "~/web"

not
DefaultRoot ~/web
Great, it's working now :-)

tom
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
A Clockwork Orange, or Tick-Tock Trouble... Wraithfire Installation/Configuration 12 17th April 2006 18:41
Problems installing NForce4 sound drivers Wraithfire Installation/Configuration 21 16th April 2006 17:30
Xen compile kernel qiu HOWTO-Related Questions 10 14th April 2006 18:24
cannot connect to ispconfig guidovanh Installation/Configuration 22 3rd March 2006 19:52
Everything owned by root !!! wwparrish Installation/Configuration 6 7th February 2006 21:25


All times are GMT +2. The time now is 07:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.