#1  
Old 26th July 2009, 04:45
ekkis ekkis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 15
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to ekkis Send a message via AIM to ekkis Send a message via MSN to ekkis Send a message via Yahoo to ekkis Send a message via Skype™ to ekkis
Default Unable to log in

I followed the Virtual Users And Domains With Postfix, Courier, MySQL And SquirrelMail (Fedora 10) HOWTO but I'm installing on F11 and not everything is the same so I'm not sure I've managed to get everything right.

I try:

Code:
# telnet mail.arix.com 143
a01 login tst@arix.com testpass
but I get:

Quote:
a01 NO Login failed.
in /var/log/maillog I get:

Quote:
Jul 25 18:31:07 janus imapd: Connection, ip=[::ffff:192.168.0.2]
Jul 25 18:31:17 janus imapd: LOGIN FAILED, user=tst@arix.com, ip=[::ffff:192.168.0.2]
Jul 25 18:31:28 janus imapd: LOGOUT, ip=[::ffff:192.168.0.2], rcvd=40, sent=330
I don't know where else to look, can anyone help me debug? I'm available on IM (see my profile here on howtoforge) and am happy to meet on IRC for a more interactive debug effort.

thanks in advance - e
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 26th July 2009, 14:05
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,749 Times in 2,579 Posts
Default

Did you send a welcome mail to that account before trying to log in?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 27th July 2009, 03:15
ekkis ekkis is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 15
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Send a message via ICQ to ekkis Send a message via AIM to ekkis Send a message via MSN to ekkis Send a message via Yahoo to ekkis Send a message via Skype™ to ekkis
 
Default

yes, I did.
Code:
# /bin/ls /home/vmail/arix.com/tst/new
1248154459.Vfd01Ic2059M92742.janus.arix.com
1248165936.Vfd01Ic2886M316669.janus.arix.com
I actually posted more information on another thread where a similar problem was already being discussed, please see:

http://www.howtoforge.com/forums/sho...254#post199254

Last edited by ekkis; 27th July 2009 at 03:38. Reason: annex
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 06:25
Outlook does not Authenticates aberrio Server Operation 30 1st November 2007 20:21
No ftp login for ispconfig-webuser agri Installation/Configuration 12 19th March 2007 11:06
HotSaNIC domino Tips/Tricks/Mods 23 6th November 2006 06:19
Howto suggestion suse PhP ver 4 + Ver 5 wwparrish Suggest HOWTO 11 7th August 2006 14:29


All times are GMT +2. The time now is 14:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.