#1  
Old 27th July 2009, 10:38
IzFazt IzFazt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 27
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default login phpMyAdmin

k, simple question. ISPconfig 2 newest, Centos 5.3 i386, imported phpmyadmin.pkg. Created site for testing and user. All is working but which of the passwords should the user use to enter phpMyAdmin and where is it set? Tried some (customer pw, ftp pw, both not working)
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 27th July 2009, 11:03
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
Default

When you create a DB through the ISPConfig admin site, you have to define a user / pass as well .. use those login credentials.
Reply With Quote
  #3  
Old 27th July 2009, 11:07
IzFazt IzFazt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 27
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

dankjewel!

In this case the database was created before installing phpMyadmin... so for 1 database I will have to do some extra work I guess
Reply With Quote
  #4  
Old 27th July 2009, 11:10
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
Default

Then i suggest you create a database for the specified website, so it's in ispconfig's admin site as well, and then create a dump from the existing databse, and restore it in the newly created database.

the dump can be made from phpmyadmin, or from the shell with mysqldump

gl
Reply With Quote
  #5  
Old 27th July 2009, 11:13
IzFazt IzFazt is offline
Junior Member
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 27
Thanks: 2
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

i as already on it, but thank you very much or dankjewel!
Reply With Quote
  #6  
Old 27th July 2009, 11:14
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
 
Default

graag gedaan
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 16:59
Centos 5.2 + ISPConfig 3 tutorial - Problem with email tanakskool Server Operation 1 3rd June 2009 16:22
PHPmyadmin login and pasword ? specon Installation/Configuration 2 26th April 2008 12:31
Unable to authenticate to SMTP server ashkev Installation/Configuration 15 6th February 2007 17:46
Total Frustration-HELP palkat Installation/Configuration 17 3rd September 2005 17:28


All times are GMT +2. The time now is 08:23.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.