Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > General

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 1st September 2009, 21:41
NdK NdK is offline
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Bologna, ITA
Posts: 41
Thanks: 1
Thanked 3 Times in 1 Post
Default Even worse

Quote:
Originally Posted by astewart View Post
Please let me know if you find a solution for this.
Only bad news...

I just created a new site. There, more or less, stats access works, but only if I use /stats/index.html !
On another site, it works only if I remove /stats/.htaccess ...

I'm getting mad at this...
Reply With Quote
Sponsored Links
  #12  
Old 2nd September 2009, 09:41
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,413
Thanks: 834
Thanked 5,498 Times in 4,328 Posts
Default

Quote:
I just created a new site. There, more or less, stats access works, but only if I use /stats/index.html !
Then you must have defined a different directory Index in another .htaccess file in this site.

Quote:
On another site, it works only if I remove /stats/.htaccess ...
Then you use another .htaccess file in this site that somehow conflicts with the one in the satts directory. Take a look at the error log for the detailed error message.

I really dont know why you have any problems with that, I use this for years with all kind of cms systems and never ahd any problem to access the statistics.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #13  
Old 8th September 2009, 12:22
SamTzu SamTzu is offline
HowtoForge Supporter
 
Join Date: Apr 2007
Location: Helsinki
Posts: 430
Thanks: 33
Thanked 55 Times in 38 Posts
Send a message via Skype™ to SamTzu
Default

If you have problems with stats make sure that...

1) You have created a password for the site on ISPConfig3
(User is admin) If this dont work then you get 500 error.
(Check the .htpasswd_stats file.)

server43: ls -ahl /var/www/shop.internet-content.net/ total 28K
drwxr-xr-x 6 root root 4.0K 2009-09-08 13:13 .
drwxr-xr-x 12 root root 4.0K 2009-09-04 13:20 ..
drwxr-xr-x 2 web22 client1 4.0K 2009-09-01 13:54 cgi-bin
-rw-rw-r-- 1 root root 40 2009-09-08 13:13 .htpasswd_stats
lrwxrwxrwx 1 web22 client1 50 2009-09-01 13:54 log -> /var/log/ispconfig/http /shop.internet-content.net
drwxr-xr-x 2 web22 client1 4.0K 2009-09-01 13:54 ssl
drwxrwxrwx 3 web22 client1 4.0K 2009-09-02 16:13 tmp
drwxr-xr-x 19 web22 client1 4.0K 2009-09-02 16:17 web


2) If you only can see 1 days worth of data make sure to edit /etc/webalizer/webalizer.conf
Incremental yes

3) If you have moved your site from ISPConfig2 server make sure that the web/stats/ folder does not contain any old .ht**** files.

4) If you have custom .htaccess file on your /web/ root try to rename it and see if the stats start to work.
__________________

Sami Mattila
Internet-Content

Telephone:
00358942833310
Email: firstname.lastname@internet-content.org
Shop: http://shop.internet-content.net
Site: http://www.internet-content.net
Blog: http://www.internet-content.net/en/blog
FB: https://www.facebook.com/internetcontent


Last edited by SamTzu; 8th September 2009 at 12:25.
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SamTzu For This Useful Post:
falko (9th September 2009)
  #14  
Old 8th October 2012, 09:09
kryss05 kryss05 is offline
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Thumbs up

Copy the contents of stats/htacces to the file htacces (wordpress, joomla, drupal etc) then the file .htaccess should be removed from stats..working 100%
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
can't help ispconfig to install please help steve51184 Installation/Configuration 17 20th February 2009 10:37
ISP Config hesitation when opening web pages frankb Installation/Configuration 7 15th December 2008 13:06
ISPConfig install issues... flyingaggie Installation/Configuration 2 18th July 2008 10:46
Systemimager (rsync) doesn't copy all comedit HOWTO-Related Questions 11 19th January 2007 17:17
Questions in regards to ISP-Server Setup - Ubuntu 5.10 "Breezy Badger" rbrantley HOWTO-Related Questions 16 10th April 2006 18:26


All times are GMT +2. The time now is 14:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.