Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 3 > Developers' Forum

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 3rd August 2009, 10:22
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,501 Times in 4,330 Posts
Default

Quote:
I want to uninstall 3.0.1.4 but i can't find folder /root/ispconfig
This is a ispconfig 2 and not ispconfig 3 folder!

Quote:
And then i type: #whereis ispconfig
ispconfig: /usr/local/ispconfig

i don't see uninstall.php in this folder.

How can i reinstall ?
download the ispconfig installer tar.gz, unpack it, go to the install directory. there you find scripts to install update and uninstall ispconfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
mxtdn (3rd August 2009)
Sponsored Links
  #12  
Old 3rd August 2009, 12:34
mxtdn mxtdn is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I installed new ISPConfig 3.0.1.4 with "perfect server Centos 5.3" .

I created my dns with domain: ns1.ftcvn.net | ns2.ftcvn.net and point to one ip: 125.214.25.241

On the control of client -> add new site: ftcvn.net: it OK
but when i add second site: ronbands.com or ievietnam.com it not work

two site: ronbands.com or ievietnam.com have dns: ns1.ftcvn.net | ns2.ftcvn.net

Help me please.
Thanks and best regards,

P/S: sorry, my english is not good.
  #13  
Old 3rd August 2009, 12:35
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,501 Times in 4,330 Posts
Default

Make sure that you created the correct DNS records for the domains too. Creating a site is not enough of course, every domain needs dns records!
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
  #14  
Old 3rd August 2009, 17:19
mxtdn mxtdn is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Could you please tell me how can i do it ?

Thanks.
  #15  
Old 3rd August 2009, 19:11
mxtdn mxtdn is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 16
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

@till: thanks all, all sites is working
  #16  
Old 12th August 2009, 20:59
commentator commentator is offline
Senior Member
 
Join Date: Jul 2008
Location: The Netherlands
Posts: 146
Thanks: 49
Thanked 7 Times in 5 Posts
Default

There is a problem when you keep the control panel open and the login expires. I get an error and a huge error page popup
  #17  
Old 15th August 2009, 12:37
mixed mixed is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Reset password not working

I seem to have forgotten my admin password and the 3.0.1.3 password reset didn't seem to be working, so I upgraded to 3.0.1.4 beta

It still doesn't seem to be working. I put in the username and what I believe to be the correct email address, but when I click "Resend password" the E-mail and Username fields blank out with no message to say whether an e-mail has been sent or not.

Looking at the mail logs it seems that it hasn't been sent.

When I look in the database, I can't see any user account e-mail addresses stored anywhere, so I am wondering if that was one of the bugs in 3.0.1.3 (ie it didn't store a user's e-mail address). I am tempted to just reset the password for the admin user directly in the database, but am not sure whether the password is a standard MD5 hash or if it uses some salt.
  #18  
Old 15th August 2009, 12:40
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,421
Thanks: 834
Thanked 5,501 Times in 4,330 Posts
Default

Thats not a bug. Only clients can reset their password like this, the admin password is excluded from this procedure.

You have to reset the password in the database, the password is encrypted with crypt + salt but you can use also md5 without salt.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
The Following User Says Thank You to till For This Useful Post:
mixed (15th August 2009)
  #19  
Old 15th August 2009, 12:56
mixed mixed is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Message

Thanks for such a fast response. It would be nice if the password reminder page gave you a message explaining that you can't reset the admin password that way if you try to.
  #20  
Old 22nd August 2009, 02:33
djtremors djtremors is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Location: Sydney
Posts: 278
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 10 Posts
 
Default why root?

why do most coders 'assume' everyone is the same. I do not run a mysql user 'root' but on upgrade.php (possibly install.php too) i have no choice and it only asks for the root mysql password.

Can we get this changed to ask for a mysql username in future so i dont have to change the code or create a root account each time please ?
__________________
www.emperor-it.com for ISPConfig mods/hacks
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ISPConfig 2.3.3-dev released till General 10 12th March 2008 22:08
ISPConfig 2.2.15 released till General 32 24th August 2007 11:37
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 20th July 2007 00:46
ISPConfig 2.3.1-dev released till General 0 8th May 2006 23:18
ISPConfig remoting plugin Beta 2 released till General 14 29th April 2006 15:13


All times are GMT +2. The time now is 06:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.