#1  
Old 14th April 2006, 21:23
tom tom is offline
Senior Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 492
Thanks: 8
Thanked 8 Times in 7 Posts
Default clamAV and TLS.disabled

I'm trying to get clamAV running on a Debian Sarge xen host.

TLS is disabled on domU and dom0.

Does the TLS.disabled have any effect for clamAV?
Maybe it needs the TLS library and that's the reason why I'm nearly giving up to use clamAV.

tom
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 15th April 2006, 11:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 35,483
Thanks: 813
Thanked 5,255 Times in 4,121 Posts
Default

I dont think that clamav need tls. If tls is needed and not present, you can not install ISPConfig as the compile process of clamav will stop.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 15th April 2006, 14:25
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,735 Times in 2,571 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by tom
Does the TLS.disabled have any effect for clamAV?
Maybe it needs the TLS library and that's the reason why I'm nearly giving up to use clamAV.
No. If you don't rename tls to tls.disabled in your Xen host, you will have some performance loss, so you should do it.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.