Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 2nd July 2009, 01:04
pebkac pebkac is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 132
Thanks: 2
Thanked 7 Times in 7 Posts
Default Mail with attachments not going out

I have a customer who is trying to send mail with attachments and it is not going through, at least not all the time. I created an account on one of their servers and setup OE to test and sure enough email with attachments sent to my domain do not get through. I tried sending to my gmail account and that did work. They have other domains they cannot send to as well. Now my domain is hosted on my ispconfig ubuntu box so I though maybe it was a spam issue, so I whitelisted theie domain and still nothing.

EDIT: Also, I cannot even send an email wiht no attachments to my domain from there's. Seems like they just go to lala land......I even tried sending a test to my yahoo account and nothing...seems I can send to my gmail though wiht no prob???????

What mail log could I look in to see what is going on???

--Steve

PS. I already made sure that the IP is not on any blacklist, it is clean as can be. Also I just tried disabling all SPAM protection on my server and sending another test message and it still would not go through......

Last edited by pebkac; 2nd July 2009 at 01:29. Reason: more info
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 2nd July 2009, 09:37
Mark_NL Mark_NL is offline
Senior Member
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Netherlands
Posts: 912
Thanks: 12
Thanked 100 Times in 96 Posts
 
Default

What is the size of your attachment?

Also check this value in /etc/postfix/main.cf:
message_size_limit (if i'm correct, this is 10mb when not specified)

You can also tail the mail.log file in your /var/log/ directory to see what happens.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Postfix + postfixadmin = SMTP errors... Rashef Server Operation 4 25th June 2009 16:12
procmail can't write Hellbound General 27 8th June 2009 21:51
just the last step...and it works. Postfix...need help config. ubuntusr Installation/Configuration 1 5th January 2009 09:50
Problem with dcc-client installation (Postfix) swap-as Installation/Configuration 9 18th September 2008 20:47
Core 4: Error Messages on Fresh Install re CTX/SSL jjw Installation/Configuration 30 6th September 2006 12:16


All times are GMT +2. The time now is 12:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.