#1  
Old 30th June 2009, 15:49
chome4 chome4 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default gDesklets Problems

Installed gDesklets according to the instructions. When I launch the icon, I get:

Could not launch 'gDesklets'
Failed to execute child process "gdesklets" (No such file or directory)

How can I point the icon to the location of the actual executable file?
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 1st July 2009, 15:21
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
Default

I think you can do this with right-click > Properties.
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 2nd July 2009, 00:48
chome4 chome4 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

But where is the actual executable file? What is its extension? I know where the folder is but there are two such folders!
Reply With Quote
  #4  
Old 2nd July 2009, 15:38
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,751 Times in 2,581 Posts
 
Default

If you know the name of the executable, you can search for it like this:
Code:
updatedb
locate name_of_executable
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Install problems Ubunto 9.04 XYZ Installation/Configuration 2 15th June 2009 15:08
Problems with groups/grpconv linuxfast General 28 21st April 2008 10:35
Management/system config/settings & /server/settings not working!! dactor Installation/Configuration 9 6th February 2008 10:11
Empty Recycle Bin jon335 General 40 6th May 2006 12:56
Help! Real newbie having problems installing Linux t-kiss Kernel Questions 5 4th April 2006 16:14


All times are GMT +2. The time now is 07:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.