#1  
Old 17th August 2009, 16:09
samiux samiux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Exclamation 4:3 monitor question

I am new to ISPConfig.

I am using ISPConfig 3.0.1.4-beta on Ubuntu 9.04 server. The installation is smooth and flawless by following your HOWTO.

I am using a 4:3 monitor where some entry boxes are out of the theme. The same problem is also happened at 3.0.1.3. However, there is no problem on 16:9 monitor.

My question is how to correct the display problem on a 4:3 monitor? Or, it is the time to buy a new one?

Thank you.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 17th August 2009, 16:24
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,492
Thanks: 835
Thanked 5,534 Times in 4,352 Posts
Default

Please see: http://bugtracker.ispconfig.org/inde...ls&task_id=655

The problem is not the 4:3 monitor, the problem is your screen resolution. You should switch the screen resolution to a horizontal resolution of 1280 or higher.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 17th August 2009, 16:54
samiux samiux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
Please see: http://bugtracker.ispconfig.org/inde...ls&task_id=655

The problem is not the 4:3 monitor, the problem is your screen resolution. You should switch the screen resolution to a horizontal resolution of 1280 or higher.
Sorry, I do have 1280 x 1024 resolution setting. But the problem is still there.

Thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 17th August 2009, 17:11
till till is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 36,492
Thanks: 835
Thanked 5,534 Times in 4,352 Posts
Default

I dont have this problem on a 1280 pixel screen. Its only there with 1024 pixel.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #5  
Old 17th August 2009, 17:19
samiux samiux is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Quote:
Originally Posted by till View Post
I dont have this problem on a 1280 pixel screen. Its only there with 1024 pixel.
By the way, I am using Ubuntu 9.04 Desktop and Firefox 3.0.13. Is this the cause of the problem?

My laptop with 16:9 monitor is running Vista and Firefox 3.5.1 has no such problem.

Thank you.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 12:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.