#1  
Old 24th June 2009, 15:43
dzudzu dzudzu is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Serbia
Posts: 64
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
Default user prefix - mydns - cron

Hello,

must say i am pleased with the work done on ispconfig

I installed ispconfig3 on centOS 5.3 x64

I have few questions wich seem i can't figure out:

1.What are valid user prefixes to set since i don't really enjoy c[CLIENTID] and is it possible to make my own somehow?

2.I got turned off mydns from starting but where to look and edit so ispconfig don't show error messages in monitor part of admin interface

3.How can i edit all the jobs that are done in the background like av update rkhunter scans etc. i was looking at crontab and then following up on that but couldn't really find it out where and how are those jobs done since i want to take a look and modify a bit the timing of each job

4.When i make a site and delete it, then make a new one the number of site id still gets +1, so basicly: i had 2 sites with id 1 and 2, if i delete number 2 and then make new site it gets number 3? Why and can i modify this in db so it shows 2?

Thats for now, i really look forward to future releases of ispconfig
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 25th June 2009, 15:39
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,741 Times in 2,575 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by dzudzu View Post
4.When i make a site and delete it, then make a new one the number of site id still gets +1, so basicly: i had 2 sites with id 1 and 2, if i delete number 2 and then make new site it gets number 3? Why and can i modify this in db so it shows 2?
This happens because MySQL uses an auto-increment for the web id. I strongly advise against changing this!
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to falko For This Useful Post:
dzudzu (25th June 2009)
  #3  
Old 25th June 2009, 16:59
dzudzu dzudzu is offline
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: Serbia
Posts: 64
Thanks: 1
Thanked 6 Times in 6 Posts
 
Default

Thank you for the answer, would really like to know about c[CLIENT] prefix since i tried [DOMAIN] i saw that somewhere else but it doesn't work for ispconfig 3.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Statistic not working mzo Installation/Configuration 49 20th April 2011 12:19
The system is currently updating the configuration files. warlock General 8 21st February 2009 18:15
slow download through webserver problem snewp Technical 14 9th May 2008 05:25
Ruby / FastCGI Problem Chad Server Operation 1 8th March 2008 20:38
log files cruz Technical 3 15th May 2007 14:35


All times are GMT +2. The time now is 16:52.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.