Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > ISPConfig 2 > Installation/Configuration

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 24th June 2009, 02:58
eddie67 eddie67 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default How to treat main URL on server..

Hello.

I have installed latest ISPConfig 2 on Ubuntu 9.04 and everything went smooth.

I have the server as www.mainurl.com and then ISPConfig as www.mydomain.com:81 and that is all good.

What I wonder is when I type in URL www.domain.com I now naturally get the "It works" - message. How do I treat the main URL of the server, where do I upload the files for that particular site? In the Shared_ip folder?

I did not set up the URL through the ISPConfig yet, as I am concerned if I do it, in the same way I would with any other URL, the www.mainurl.com and especially www.mainurl.com:81 would not work anymore.

Could anyone please tell me?

Regards
Eddie.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 24th June 2009, 14:20
till till is online now
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 37,009
Thanks: 840
Thanked 5,651 Times in 4,461 Posts
Default

Every website is treated equally, so there is no such thing as a main URL. If you want to have a website for a domain, add it as website in ISPConfig.
__________________
Till Brehm
--
Get ISPConfig support and the ISPConfig 3 manual from ispconfig.org.
Reply With Quote
  #3  
Old 24th June 2009, 15:46
eddie67 eddie67 is offline
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default Thank you

I apreciate your time to answer.

I did what you suggested, and it worked without any problem whatsoever.

Thank you!

Regards
Eddie.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Webmail problems with only one domain? compner Installation/Configuration 14 16th February 2010 17:59
apache2 won't connect to localhost or 127.0.0.1 anw Server Operation 6 19th March 2009 19:51
Can't start apache Musty Server Operation 12 9th March 2008 14:58
Problem with keeping Apache alive bobeq Server Operation 3 29th November 2007 17:11
Email seemingly not working... Duplex Installation/Configuration 11 19th April 2006 15:48


All times are GMT +2. The time now is 14:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.