Go Back   HowtoForge Forums | HowtoForge - Linux Howtos and Tutorials > Linux Forums > HOWTO-Related Questions

Do you like HowtoForge? Please consider supporting us by becoming a subscriber.
Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 20th June 2009, 14:33
tritsako tritsako is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problems on creating Debian (Lenny) mirror

Hi to all,

as I am trying to create a Debian (Lenny) mirror using the related how to of "HowtoForge" steps, everyhthing is working fine. (Very good guidelines).

I have used in the mirror.list the following:


deb http://ftp.gr.debian.org/debian lenny main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian lenny main contrib non-free

deb http://ftp.gr.debian.org/debian lenny-proposed-updates main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian lenny-proposed-updates main contrib non$

# sid's section
deb http://ftp.gr.debian.org/debian sid main contrib non-free
deb-src http://ftp.gr.debian.org/debian sid main contrib non-free

deb http://ftp.gr.debian.org/debian sid main/debian-installer


----------------------------------

I have tested the mirror with a new installed Lenny, and the update process (apt-get update) is working fine, creating a Lamp server also is fine. The install of Pypmyadmin and other installation are not fine. I am having errors for files that cannot be found, specialy in the pool folder.


Does anybody have similar problems on creating Lenny mirror on his local network? Any ideas for these problem.

Thank you in advance.
Costas.
Reply With Quote
Sponsored Links
  #2  
Old 21st June 2009, 15:58
falko falko is offline
Super Moderator
 
Join Date: Apr 2005
Location: Lüneburg, Germany
Posts: 41,701
Thanks: 1,900
Thanked 2,739 Times in 2,574 Posts
Default

What's the exact error message?
Which tutorial (URL) did you follow?
__________________
Falko
--
Download the ISPConfig 3 Manual! | Check out the ISPConfig 3 Billing Module!

FB: http://www.facebook.com/howtoforge

nginx-Webhosting: Timme Hosting | Follow me on:
Reply With Quote
  #3  
Old 21st June 2009, 17:04
tritsako tritsako is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi falko,

as i am retrying, please give some time and I will pots the error.
As for the process I have followed the below instructions:

http://www.howtoforge.com/local_debian_ubuntu_mirror

Thank you.
Reply With Quote
  #4  
Old 24th June 2009, 06:12
tritsako tritsako is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
 
Default

Hi falko again,

the mirror is reinstalled.
Now it is working fine.

Lenny new installations (at least through ssh) is asking to preselect options for installation. Something that on etch we didn't have.
In case that in some tests I have any strange (new) problem I will post it.

Thank you.
Costas

Last edited by tritsako; 24th June 2009 at 11:36.
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[debian 5 + ispconfig 3] Unable to send mail tanakskool HOWTO-Related Questions 6 4th November 2009 18:20
ISPConfig 2.2.14 released till General 48 19th July 2007 23:46
Bind Failed christoph2k HOWTO-Related Questions 4 28th April 2007 00:57
Problem with the apache (I can't start ist) M.Behrens Installation/Configuration 11 31st March 2006 10:48
e-mail problem!!! Debian 3.1 maroonworks Installation/Configuration 18 6th December 2005 14:42


All times are GMT +2. The time now is 14:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.